Pagina principala » 2015 » Aprilie » 20 » Antena 1 » Emisiunea Un Show Pacatos de Luni 20 Aprilie 2015 Online
00:40:18
Emisiunea Un Show Pacatos de Luni 20 Aprilie 2015 Online
Vizionaţi Un Show Păcătos din 20 Aprile 2015 începând cu ora 23:00 pe Antena 1, emisiune în care Dan Capatos alături de Cătălin Bordea vor dezbate cele mai tari subiecte ale momentului. La Un Show Păcătos de Luni 20/04/2015 vom încerca să descoperim care sunt cele mai mari supărări ale Oanei Zăvoranu şi ceea ce a determinat-o să aibă un comportament bizar faţă de rudele mamei sale care au venit să o conducă pe ultimul drum. Şi tot la Un Show Păcătos ne vom revedea cu cele mai frumoase asistente tv din România care ne vor povesti ce trăsnăi au mai făcut în ultima perioadă şi ne vor arăta cele mai frumoase mişcări pe ritmuri de dans. Toate acestea dar şi multe alte subiecte interesante ce vor fi discutate alături de invitaţii emisiunii le puteţi afla vizionand înregistrarea acesteia mai jos pe acest site, care va fi disponibilă integral, imediat după difuzare.
UPDATE:La Un show Păcătos din 20/04/2015, ne-am întâlnit cu Oana Zavoranucare nu şi-a dorit deloc să stea închisă în casă după evenimentele prin care a trecut ci din contra a vrut să demonstreze că este puternică şi a ieşit din casă pentru a lămuri anumite lucruri cu privire la moartea şi înmormântarea mamei ei. Oana şi-a cerut iertare mamei ei şi a declarat că s-ar fi împăcat cu aceasta înainte să moară însă mama ei nu i-a dat această şansă. Oana şi-a adus aminte despre faptul că mama ei nu credea că o să moară şi că i-a oferit acesteia orice pentru casă în care a copilărit. Pe finalul emisiunii vedetea şi-a adus aminte de tatăl ei şi a spus despre acesta că a fost cel mai bun om din lume pentru ea.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: emisiune completa, Un show pacatos reluare, din 20 aprilie 2015, un show pacatos 20.04.2015, de luni 20/04/2015

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar