Pagina principala » 2016 » Februarie » 22 » Antena 1 » Emisiunea Un show pacatos de Luni 22 Februarie 2016 Online
08:01:56
Emisiunea Un show pacatos de Luni 22 Februarie 2016 Online
Nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Un show păcătos de Luni, 22 Februarie 2016, disponibilă de la ora 00:00 pe Antena 1. Ediţia de Luni vă aşteaptă cu o oră mai târziu, însă Dan Capatos va fi la fel de dornic, şi de această dată, să ne dezvăluie cele mai tari ştiri ale zilei. Se pare că Israela şi Liviu au purtat discuţii crâncene în acest week-end, însă mai multe aflăm în această seară. Tot în emisiunea Un show păcătos din 22.02.2016, veţi vedea dansul extrem al păcătoaselor asistente, Ana şi Daniela, iar dezvăluirile de pe SpyNews vă vor surprinde ca de fiecare dată. Ce a mai descoperit Capatos de această dată, dar şi ce subiecte incredibile ne va dezvălui în această seară, împreună cu invitaţii săi speciali. Fiţi pe fază la toate subiectele şi nu rataţi un show pe cinste, unde Israela va veni cu noi confesiuni. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Un show păcătos din 22 Februarie 2016, începând cu ora 00:00 pe A1.

UPDATE: In emisiunea Un show pacatos de Luni, 22 Februarie 2016, se pare ca Fady i-a facut o surpriza neplacuta Simonei Trasca. Se pare ca aceasta va fi bunica, inainte sa fie sotie, insa cum este posibil am aflat astazi. Fata rea a bucurestilor a bagat spaima in barbati. Se pare ca o farsa buna i-a uimit pe toti, unde doua fete s-au bagat intr-o relatie unde a sustinut in fata iubieti ca ea se intalneste cu acesta. Insa aceasta este doar una din toate fazele facute de cele doua. De altfel, Pepe a intrat in platou si ne-a dezvaluit ce batalie poarta cu Alex Erbasu Jr pentru Raluca, ce s-a intamplat intre cei doi si ce au de impartit, in noua lui piesa "Picaturi de dragoste".Categorie: Antena 1 | Tag-uri: un show pacatos 22 februarie 2016, video, un show pacatos de luni, 22.02.2016, online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar