Pagina principala » 2015 » Noiembrie » 23 » Antena 1 » Emisiunea Un show pacatos de Luni 23 Noiembrie 2015 Online
02:59:39
Emisiunea Un show pacatos de Luni 23 Noiembrie 2015 Online
Vă invit să vedeţi emisiunea Un show păcătos de Luni, 23 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 23:30. Emisiunea de la miezul nopţii vă surprinde cu noi teme de discuţii în platoul emisiunii. Alături de Dan Capatos vor fi invitaţi pe măsură să comenteze subiectele principale ale zilei. După ce Ana Mocanu şi Daniela Crudu ne vor surprinde cu noi mişcări incendiare, aflăm şi care sunt următoarele ştiri ale zilei. Tot în emisiunea Un show păcătos din 23.11.2015 îi revedem pe Beyonce de România şi Dani Mocanu care au fost surprinşi împreună. Ce au cei doi de împărţit şi dacă există o idilă între ei, vom vedea astăzi când Ibraham va fi disponibil să ne ofere replica pentru ceea ce s-a întâmplat. Aflaţi astăzi noutăţile mondene şi discuţiile din platoul emisiunii care vă pot surprinde, ca de fiecare dată. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Un show păcătos de Luni, 23 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 23:30.

UPDATE: In emisiunea Un show pacatos de Luni, 23 Noiembrie 2015, am urmarit imagini cu ceea ce se intamplat in emisiunea Burlacita, unde Daniela Crudu, asistenta show-ului a facut alegerea vietii. Se pare ca Daniela l-a ales pe Valentin sa ii fie barbat pe viata. Cei doi au venit in platou si ne-au povestit momentele prin care au trecut impreuna, in show-ul care le-a facut cunostinta. De altfel, am aflat planurile de nunta si de viitor pe care si le-au facut cei doi. Mai apoi Ana Mocanu a recunoscut ca dupa o relatie de 4 luni, aceasta a ramas din nou singura. Motivele au fost mai multe, insa Ana vrea sa treaca peste toate si sa mearga mai departe. De altfel, stirile de pe Spynews ne-au surprins din nou, pe care Dan Capatos le-a discutat in direct.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: online, 23.11.2015, un show pacatos 23 noiembrie 2015

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar