Pagina principala » 2015 » Aprilie » 27 » Antena 1 » Emisiunea Un Show Pacatos de Luni 27 Aprilie 2015 Online
23:40:55
Emisiunea Un Show Pacatos de Luni 27 Aprilie 2015 Online
Va invităm la Un Show Păcătos din 27 Aprilie 2015 la un show de zile mari în care Dan Capatos şi invitatul său permanent alături de cele mai frumoase asistente tv din România. Tot la Un show păcătos de Luni 27/04/2015 ne vom revedea cu Oana Zăvoranu care vine să îşi povestească ultimile descoperiri pe care le-a făcut scotocind prin casele mamei sale. După ce i-a luat pe rând pe toţi cei care au slujit-o pe Mărioara pe vremea când aceasta trăia, Oana a intrat în posesia unor dovezi uimitoare despre pericolul în care se află averea mamei sale şi începe să se teamă că alţii îşi doresc să profite de pe urma morţii mamei sale. Ce detalii vom afla şi ce vom descoperi aflaţi vizionând emisiunea Un show păcătos de Luni 27 Aprilie 2015, emisiune ce va fi difuzată de Antena 1 de la ora 23:00 şi pe care o puteţi revedea online şi la noi pe site, imediat după difuzare.
UPDATE: La Un show păcătos de Luni 28.04.2015, Oana Zăvoranu a venit în emisiune şi a povestit despre clipele urâte petrecute la parastasul mamei sale când a avut parte de o surpriză neplăcută din partea mamei naturale a Mărioarei care a fortat intrarea pentru a fi primită. Vedeta a mai povestit şi despre dorinţa Mărioarei pe care nu i-a respectat-o. Oana a povestit despre faptul că mama sa îşi dorea să fie incinerată şi nu îngropată, dorinţa pe care nu i-a respectat-o. Chiar dacă o mare parte din averea Mărioarei nu a fost încă scoasă la iveală, specialiştii şi avocaţii Oanei vorbesc despre un testament care până acum nu a apărut.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: Un Show Pacatos online, din 27 aprilie 2015, 27/04/2015 online, Un show pacatos reluare, emisiune completa, un show pacatos 27.04.2015

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com