Pagina principala » 2015 » Martie » 2 » Antena 1 » Emisiunea Un Show Pacatos de Luni 2 Martie 2015 Online
02:45:47
Emisiunea Un Show Pacatos de Luni 2 Martie 2015 Online
Un Show Păcătos de Luni 2 Martie 2015 la Antena 1 continuă cu noi dezvăluiri din viaţa Oanei care se află din nou în război total cu mama ei. Tot la Un Show Păcătos de Luni 02/03/2015 Leo de la Strehaia va veni în platoul emisiunii după ce a fost acuzat de iubita Renata că toate acuzaţiile care le-a făcut sunt false. Acesta este ameninţat de mama Renatei că îl va da în judecată. Triunghiul amoros va fi arbitrat de Dan Capatos şi Cătălin Bordea în cel mai tare show de televiziune în care cele mai tari scandaluri mondene sunt la ele acasă, iar atmosfera este întreţinută de cele mai frumoase şi păcătoase asistente tv. Confruntarea finală dintre cei trei poate fi urmărită online mai jos pe site în înregistrarea emisiunii Un Show Păcătos de Luni 02 Martie 2015 la Antena 1, care poate fi urmărit mai jos la noi pe site imediat după difuzare.
UPDATE: Emisiunea Un Show păcătos de Luni 2/03/2015 a avut-o în platou pe Oana Lis care apovestit îngrozită despre comportamentul lui Viorel din ultimile zile. Acesta s-a comportat foarte ciudat şi a fost destul de agitat. Mai apoi fostul edil a plecat de acasă şi a fost găsit după îndelungi căutări ascuns în cimintir în stare de şoc. Oana îl acuză pe fratele ei că este singurul vinovat de tot ceea ce se întâmplă între ea şi soţul ei şi că Viorel a luat-o razna după ce Ştefan i-ar fi spus nişte minciuni legate de ea.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: Un Show Pacatos online, un show pacatos 2 martie 2015, un show pacatos 02/03/2015, Un show pacatos reluare, emisiune completa

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com