Pagina principala » 2015 » Martie » 30 » Antena 1 » Emisiunea Un Show Pacatos de Luni 30 Martie 2015 Online
03:00:48
Emisiunea Un Show Pacatos de Luni 30 Martie 2015 Online
Un Show Păcătos de Luni 30 Martie 2015 revine cu cele mai scandaloase momente din viaţa vedetelor din ţara noastră, momente care vor fi analizate şi dezbătute în direct în platoul emisiunii de Dan Capatos şi invitaţii săi. Care sunt cele mai mari scandaluri din showbiz-ul românesc şi cine sunt protagoniştii acestora aflaţi la Un Show Păcătos de Luni 30/03/2015 începând cu ora 23:00 la Antena 1. Tot atunci von avea parte de momente fierbinţi oferite de cele mai focoase asistente Andreea Tonciu şi Daniela Crudu care vor aduce noi mişcări de dans pe care ni le vor prezenta în platoul emisiunii. Emisiunea Un Show Păcătos de Luni 30 Martie 2015 difuzată de Antena 1 după ora 23:00 va putea fi vizionată integral şi la noi pe site online chiar după difuzarea acesteia.
UPDATE: La Un Show Păcătos de Luni 30 Martie 2015 la Antena 1, soţii Lis au fost din nou în platoul emisiunii acolo unde s-au aflat faţă în faţă cu fratele Oanei care o acuză pe sora sa că l-a înşelat în nenumărate rânduri pe Viorel Lis cu un cântăreţ de manele. Viorel Lis a fost foarte contrariat de cele auzite şi a declarat răspicat că dacă este adevărat că soţia sa l-a înşelat, va divorţa. Că să se demonstreze cine are dreptate şi cine minte, aceştia au acceptat propunerea lui Capatos de a merge să meargă şi să facă un test cu detectorul de minciuni. Atmosfera emisiunii a fost ca de obicei întreţinută de cele mai focoase asistente, Daniela Crudu şi Andreea Tonciu.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: Dan capatos, emisiune completa, un show pacatos 30.03.2015, difuzare din 30/03/2015, Un Show Pacatos online, reluare din 30 martie 2015

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com