Pagina principala » 2015 » Octombrie » 5 » Antena 1 » Emisiunea Un Show Păcătos de Luni 5 Octombrie 2015 Online
03:00:53
Emisiunea Un Show Păcătos de Luni 5 Octombrie 2015 Online
Urmăriți o nouă ediție a emisiunii Un Show Păcătos de Luni, 5 Octombrie 2015 începand cu ora 23:30 pe Antena 1. Vă invităm să rămâneți alături de noi și să încheiem prima zi din o nouă săptămână împreună. V-am pregătit o ediție incendiară care vă va pune la curent cu ultimile noutăți din viața lui Edy Mexicanul. Astăzi, 5.10.2015, vom vedea cum se simte Cristina, amanta lui Edy, după evenimentul neplăcut care i s-a întâmplat săptămâna trecută. Ce mai are de spus nevasta bărbatului și în ce mod o mai atacă pe amantă pentru a-și apăra căsnicia veți afla în această seară.

UPDATE: În emisiunea Un Show Păcătos de Luni, 5 Octombrie 2015, Guță revine în platou cu un nou scandal. Acesta are o reacție incredibilă într-o situație imposibilă. Regele manelelor a adoptat o atitudine complet nepotrivită față de nepoata Narcisei. Nicolae Guță s-a schimbat la 180 de grade. Ce se află în spatele transformării totale a regelui manelelor, veți afla urmărind emisiunea din această seară. Tot astăzi veți vedea ce look a adoptat Flori, fosta logodnică a lui Guță și ce speră să obțină cu noua sa imagine.Categorie: Antena 1 | Tag-uri: Un Show Păcătos 5.10.2015, online, Un Show Păcătos 5 octombrie 2015

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar