Pagina principala » 2015 » Februarie » 10 » Antena 1 » Emisiunea Un Show Pacatos de Marti 10 Februarie 2015 Online
02:00:39
Emisiunea Un Show Pacatos de Marti 10 Februarie 2015 Online
Nu pierdeţi Un Show Păcătos de Marţi 10 februarie 2015 la Antena 1, emisiune în care cele mai tari asistente fac senzaţii pe ritmuri care îţi pun sângele în mişcare.
Cruduţa şi Tonciu se vor află la datorie şi vor încălzi atmosfera prin mişcările lor în timp ce Dan Capatos şi invitatul permanent al emisiunii Cătălin Bordea vor analiza cele mai tari mondenităţi.
La Un Show Păcătos de Marţi 10/02/2015 la Antena 1, Adriana Bahmuţeanu continuă scandalul cu soţul ei Silviu Prigoană dar şi cu vrăjitoarea Bratara care a acuzat-o că a vrut să îi facă vrăji fostului soţ. Ce dovezi va aduce vrăjitoarea care o vor compromite pe Adriana Bahmuţeanu, aflaţi urmărind emisiunea Un Show Păcătos de Marţi 10.02.2015.
Emisiunea Un Show Păcătos de Marţi 10 Februarie 2015 de pe Antena 1 poate fi urmărită integral şi la noi pe site după difuzare.
UPDATE: În emisiunea Un Show Păcătos de Marţi 10 Februarie 2015, am avut parte de imagini în exclusivitate cu Ştefan fratele Oanei Lis care s-a aflat în pragul sinuciderii. Acesta s-a suit pe marginea geamului de la apartament aflat la un etaj superior şi a ameninţat că se aruncă. Ştefan o acuză pe Oana că s-a despărţit de iubită din cauza ei. Oana şi-a acuzat fratele că este paranoic şi că încă se droghează. Tot în emisiunea din 10.02.2015, Anda Adam a fost în platou şi a povestit detalii despre nunta anului care va urma. Artista a povestit detalii interesante la la evenimentul în care chiar ea va fi mireasă.Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: un show pacatos 10 februarie 2015, un show pacatos emisiune completa, un show pacatos 10/02/2015, Un Show Pacatos online

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com