Pagina principala » 2015 » Martie » 10 » Antena 1 » Emisiunea Un Show Pacatos de Marti 10 Martie 2015 Online
03:00:58
Emisiunea Un Show Pacatos de Marti 10 Martie 2015 Online
Nu pierdeţi emisiunea Un Show Păcătos de Marţi 10 Martie 2015 la Antena 1 acolo unde Dan Capatos îi va avea în platoul emisiunii ca invitaţi pe protagoniştii celor mai răsunătoare scandaluri mondene din ţara noastră. După ce Regele Manelelor a fost acuzat că a consumat alcool şi substanţe interzise de lege, s-a creat o isterie generală în lumea maneliştilor care se tem că numele şi onoarea lor va fi pătată de aceste acuzaţii grave pe care unele femei din showbiz le fac doar de dragul publicităţii. Emisiunea Un show păcătos din 10/03/2015 le va da celor implicaţi ocazia să îşi demonstreze nevinovăţia şi să răpundă acuzaţiilor ce li se aduc. Va invităm aşadar să urmăriţi online o nouă ediţie a emisiunii Un Show Păcătos din 10 Martie 2015, care poate fi urmărită şi la noi pe site integral, imediat după difuzatre.
UPDATE: La Un Show Păcătos de Marţi 10/03/2015, Guţă a venit în platoul emisiunii şi a stat faţă în faţă cu fosta sa iubită Daniela pe care a acuzat-o că vrea să joace în filme pentru adulţi. Cei doi foşti iubiţi au fost împreună la testul poligraf. În timp ce Capatos citea rezultatele testului poligraf, Dana a sărit de mai multe ori la bătaie la manelist dar a fost de fiecare dată oprită de bodyguarzi. Scandalul a continuat pe tot parcursul emisiunii în care cei doi s-a jignit reciproc şi s-au certat ca la uşa cortului.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: Un Show Pacatos online, reluare din 10 martie 2015, un show pacatos 10/03/2015, emisiune completa

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar