Pagina principala » 2015 » Martie » 3 » Antena 1 » Emisiunea Un Show Pacatos de Marti 3 Martie 2015 Online
02:45:10
Emisiunea Un Show Pacatos de Marti 3 Martie 2015 Online
Nu rataţi Un Show Păcătos de Marţi 3 Martie 2015 pentru a afla ce s-a mai întâmplat în viaţa soţilor Lis după ce Viorel Lis fostul edil a luat-o razna de tot şi a plecat de acasă după ce a făcut o criză totală de nervi.
După ce a fost găsit în cimintir în stare de şoc, Oana îl consideră pe fratele ei singurul vinovat de toată această poveste şi crede că din cauza acetuia şi a problemelor pe care i le face, soţul ei aproape că a înnebunit.
Tot la Un show Păcătos de Marţi 3/03/2015 la Antena 1 cei vizaţi se vor afala faţă în faţă şi vor răspunde fiecare la acuzaţiile care i seaduc. Urmăriţi aşadar o nouă ediţie interesantă plină de scandal a emisiunii Un Show Păcătos din 3 Martie 2015, emisiune difuzată de Antena 1 şi a cărei iniregistrare o găsiţi mai jos pe acest site online.
UPDATE: La Un show păcătos de Marţi 3 Martie 2015, Beyonce a fost prezentă în platoul emisiunii şi a vorbit despre viaţă sa alături de Guţă. Mădălina a declarat că de când l-a cunoscut pe Guţă nu a mai fost chemată la evenimente şi că fostul iubit i-a distrus cariera. Blonda a recunoscut că stă cu chirie şi a distrus toate hainele de la fostul său iubit ca să demonstreze că nu are nevoie de nimic de la el. Frumoasa blondă a fost acuzată de vrăjitoarea Brăţara că a stat cu Guţă doar ca să apară la televizor şi să fie cunoascută şi pentru aceasta a recurs la farmece ca să aibă influienţă asupra lui.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: Un Show Pacatos online, un show pacatos 3/03/2015 online, un show pacatos 3/03/2015 reluare, un show pacatos 3 martie 2015

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com