Pagina principala » 2015 » Octombrie » 6 » Antena 1 » Emisiunea Un Show Păcătos de Marți 6 Octombrie 2015 Online
02:01:30
Emisiunea Un Show Păcătos de Marți 6 Octombrie 2015 Online
Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Un Show Păcătos de Marți, 6 Octombrie 2015 începand cu ora 23:30 pe Antena 1 alături de Dan Capatos. Subiectele cu Nicolae Guta vor continua, mai nou fiind adept al cultului budist și practicând yoga oriunde apucă. Acesta susține că exercițiile de yoga îl calmează și îl relaxează, ajutându-l să treacă mai ușor peste toate scandalurile în care este implicat. După cum ați văzut în emisiunea de aseară, Narcisa a descoperit ca Nicolae Guță are o aventură cu nepoata ei, fapt pentru care este extrem de revoltată. Astăzi, 6.10.2015, vine în platoul emisiunii Un Show Păcătos pentru a discuta aceste grave acuzații cu Guță. Narcisa este extrem de supărată pentru că, înainte de toate, tânăra este chiar nepoata ei, sânge din sângele ei.

UPDATE: În emisiunea Un Show Păcătos de azi, 6.10.2015, vedem imagini incredibile cu Guță. Acesta este surprins de camerele de supraveghere în ipostaze intime cu nepoata soției sale. Narcisa spumegă de furie și vrea să-i pună față în față. Flori, fosta logodnică a lui Nicolae Guță este speriată de moarte. Apelul pe care l-a înregistrat robotul nostru telefonic cu câteva minute în urmă a declanșat starea de alertă. Un reporter a plecat de urgență spre casa lui Flori și ne va da imediat primele informații.

Categorie: Antena 1 | Adăugat de: admin4 | Tag-uri: Un Show Păcătos 6.10.2015, Un Show Păcătos 6 octombrie 2015, online

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com