Pagina principala » 2015 » Martie » 11 » Antena 1 » Emisiunea Un Show Pacatos de Miercuri 11 Martie 2015 Online
03:00:09
Emisiunea Un Show Pacatos de Miercuri 11 Martie 2015 Online
Vedeţi ce se va întâmplă la Un Show Păcătos de Miercuri 11 Martie 2015 la Antena 1 când în platoul emisiunii îl vom avea din nou pe Nicolae Guţă care se va confruna cu Dana fosta sa iubita care l-a acuzat în nenumărate rânduri că este dependent de substanţe interzise de lege şi că îşi caută celebritatea pe la televizor. După ce au făcut chiar şi un test poligraf pentru a se vedea care dintre ei minte, protagoniştii celui mai mare scandal mediatic din acest moment din ţara noastră promit că vor aduce noi dovezi care să arate care dintre ei minte. La Un Show Păcătos din 11/03/2015 Dana promite că va aduce dovezi care să demonstreze ca fostul său iubit este violent şi că este consumator înrăit. Nu rataţi aşadar o nouă emisiune Un show păcătos de Miercuri 11 Martie 2015, emisiune difuzată de Antena 1 şi a cărei înregistrare poate fi vizionată online şi la noi pe site mai jos, imediat după difuzare.
UPDATE: În emisiunea Un Show Păcătos de Miercuri 11 Martie 2015, vrăjitoarea Vanessa a declarat că Dana l-a ţinut aproape de ea timp de 7 luni pentru că a apelat la vrăji. Roba şiGuţă au fost mai apoi torturaţi să spună adevărul fără ocolişuri. Tot la Un show păcătos a fost difuzat un film în care cei doi au făcut un scandal monstru în culisele emisiunii unde s-au îmbrâncit şi s-au stropit cu apă. Cei doi s-au îmbrâncit şi au fost la un pas să se bată dar au fost opriţi la timp. Ca să fie sigur că va face faţăatacurilor din partea fostei sale iubite, Guţă a venit îmbrăcat în costum de scafandru şi cu ochelari de protecţie.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: Un Show Pacatos online, 11 martie 2015 reluare, reluare din 11/03/2015, emisiune completa

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com