Pagina principala » 2015 » Februarie » 18 » Antena 1 » Emisiunea Un show pacatos de Miercuri 18 Februarie 2015 Online
03:00:08
Emisiunea Un show pacatos de Miercuri 18 Februarie 2015 Online
La Un Show Păcătos de Miercuri 18 Februarie 2015 la Antena 1 vom afla care sunt ultimile detalii despre dispariţia Oanei Zăvoranu după ce aceasta a fost dată dispărută şi nimeni nu a ştiut nimic de ea. Să fie oare decizia judecătorească în cazul dosarului în care Oana a cerut daune vrajitoarelor care au înşelat-o, principala cauza care a adus-o pe Oana în cazul disperării? Tot la Un show păcătos din 18/02/2015 vom avea parte de o confruntare faţă în faţă ceu cele care se fac vinovate de înşelăciune şi care au păgubit-o pe vedetă de sume importante de bani. Emisiunea Un Show Păcătos de Miercuri 18 Februarie 2015 difuzată la Antena 1 şi în care puteţi afla toate aceste subiecte interesante, poate fi urmărită mai jos pe acest site, imediat după difuzarea acesteia.
UPDATE: La Un show păcătos de Miercuri 18 Februarie 2015, am avut parte de un pictorial incendiar cu Daniela Crudu şi Andreea Tonciu. Asistentele au dat şi au arătat tot ce au avut mai bun din ele pentru a convinge masculii că sunt încă pe val şi că aşteaptă să fie curtate. Alex fostul iubit al Oanei, a declarat că este singurul care ştie unde se află Oana Zăvoranu. Dispariţia vedetei s-ar fi datorat după spusele lui Alex, vrăjitoarelor care au escrocat-o pe frumoasă brunetă.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: un show pacatos 18 Februarie 2015, un show pacatos 18/02/2015 onlline, un show pacatos emisiune full

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar