Pagina principala » 2015 » Aprilie » 22 » Antena 1 » Emisiunea Un Show Pacatos de Miercuri 22 Aprilie 2015 Online
23:35:42
Emisiunea Un Show Pacatos de Miercuri 22 Aprilie 2015 Online
La Un Show Păcătos din 22 Aprilie 2015 la Antena 1, Dan Capatos continuă cu cele mai noi detalii legate de dispariţia din casa mamei sale a unor bijuterii în valoare de peste 500 de mii de euro. Un show păcătos din 22/04/2015 Oana va aduce cele mai proaspete şi cele mai interesante legate de jaful care a avut loc în palatul Mărioarei Zavorannu, mama sa, la scurt timp după moartea sa. Pe cine bănuieşte vedeta şi ce are de dezvăluit dar şi dacă şi-a revenit din starea de şoc în care se află vom afla la Un show păcătos din 22.04.2015. Vedeta va încerca totodată să răspundă şi la acuzaţiile care i se aduc legate de consumul de pastile şi de faptul că se face vinovată moral de moartea mamei sale. Aflaţi toate aceste subiecte pe larg vizionând emisiunea Un show păcătos din 22 Aprilie 2015 difuzată de Antena 1 începând cu ora 23:00 şi pe care o veţi putea urmări înregistrată şi la noi pe site online, imediat după difuzare.
UPDATE: La Un Show Păcătos de Miercuri 22 Aprilie 2015 la Antena 1 ne-am întâlnit cu Oana Zăvoranu care a venit să clarifice misterele asupra bănuielilor ce planează în cazul decesului şi înmormântării mamei sale. Vedeta a declarat că nu îşi va dezgropa mama şi că nu se simte vinovată de moartea ei. Vrajitorea Melissa a declarat că o va da în judecată pe Oana şi va depune plângere penală împotriva vedetei la instigaţie la omor. Oana a mai povestit că pe lângă dispariţia bijuteriilor din palatul mamei sale, mai curând s-a spart şi casa pe care această o deţine în Provita. Oana a mers mai departe cu acuzaţiile împotriva celor care au stat în preajma Mărioarei Zăvoranu în ultimile sale clipe de viaţă şi a declarat că lucrurile personale i-au fost furate şi înlocuite cu ieftinituri.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: completa, un show pacatos 22.04.2015, din 22/04/2015 online, Un show pacatos reluare, in reluare, emisiune full, din 22 aprilie 2015

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com