Pagina principala » 2015 » Februarie » 25 » Antena 1 » Emisiunea Un Show Pacatos de Miercuri 25 Februarie 2015 Online
03:00:11
Emisiunea Un Show Pacatos de Miercuri 25 Februarie 2015 Online
Un Show Păcătos de Miercuri 25 Februarie 2015 difuzat de Antena 1, ne aşteaptă să urmărim mişcările celor mai frumoase asistente care încălzesc atmosfera în studioul emisiunii acolo unde Dan Capatos alături de actorul Cătălin Bordea, invitatul permanent al emisiunii, analizează şi intorc pe toate părţile cele mai fierbinţi subiecte din showbiz-ul românesc. La Un show păcătos din 25/02/2015, Oana Zăvoranu revine pentru a da tot din casă. Frumoasa brunetă îşi descarcă sufletul şi dezvăluie faţă nevăzută a mamei sale, Mărioara Zăvoranu.
Nu rataţi aşadar o nouă ediţie plină de intrigi şi acuzaţii scandaloase din Un Show Păcătos de Miercuri 25 Februarie 2015. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată integral, online mai jos la noi pe site imediat după televizare.
UPDATE: La Un show păcătos de Miercuri 25 Februarie 2015, Dan Capatos a sărbătorit 7 ani de emisiune alături de cei din platou şi a povestit despre cum a pornit la drum acum 15 sezoane. Realizatorul emisiunii a ţinut să mulţumească tuturor celor care au fost aproape de el şi a primit în dar un mega-tort adus pe ritmuri de petrecere de cele mai frumoase aseistente. Leo de la Strehaia s-a aflat faţă în faţă cu Renata cea care i-a fost iubită în ultimii trei ani. Cei doi au mers la detectorul de minciuni pentru a demonstra fiecare în parte că nu minte.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: emisiune completa 25.02.2015, Un show pacatos reluare, un show pacatos 25/02/2015, Un Show Pacatos online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar