Pagina principala » 2015 » Martie » 25 » Antena 1 » Emisiunea Un Show Pacatos de Miercuri 25 Martie 2015 Online
03:00:56
Emisiunea Un Show Pacatos de Miercuri 25 Martie 2015 Online
Nu pierdeţi Emisiunea Un Show Păcătos de Miercuri 25 Martie 2015 la Antena 1 unde Daniela Crudu şi Andreea Tonciu va aşteaptă cu cele mai fierbinţi mişcări pe cele mai noi ritmuri de dans, iar Dan Capatos vă aduce cele mai scandaloase ştiri din lumea mondenă pe care le va analiza cu invitatul permanent al emisiunii actorul Cătălin Bordea. Emisiunea Un Show Păcătos de Miercuri 25/03/2015 aduce noi detalii din triunghiul amoros în care Beyonce de România, Leo şi Renata sunt protagonişti. Ce lovitură este pregătită să îi dea Beyonce lui Leo după ce a umilit-o în momentul în care s-a împăcat cu fosta iubită şi a lăsat-o cu ochii în soare aflaţi la Un Show Păcătos.
Emisiunea Un show păcătos de Miercuri 25 Martie 2015 difuzată de Antena 1 începând cu ora 23:00, poate fi vizionată online pe aplay.
UPDATE: La Un show păcătos din 25 Martie 2015 am văzut ce a păţit Daniela Crudu. Aceasta şi-a găsit maşina plină de bileţele de dragoste, ursuleţi de plus şi trandafiri. Toate acestea de la un admirator fanatic. Cruduţa nu s-a arătat deloc afectată ba din contra s-a apucat de cântat şi de dansat. Mai apoi Ioana Popescu ne-a dus la ea acasaa şi ne-a arătat garsoniera în care şi-au pierdut nopţile zeci de fotbalişti. Mai apoi focoasele asistente Andreea Tonciu şi Daniela Crudu şi-au etalant talentele la bară după ce au luat lecţii de la cea mai bună profesoară din ţară, Larisa Bercea. Campioana mondială, Larisa a venit în platou si a povestit despre cât de greu este de practicat acest sport la noi în ţară.Categorie: Antena 1 | Tag-uri: un show pacatos full, un show pacatos 25/03/2015, Un Show Pacatos online, reluare din 25 martie 2015, Capatos

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar