Pagina principala » 2015 » Aprilie » 29 » Antena 1 » Emisiunea Un show pacatos de Miercuri 29 Aprilie 2015 Online
00:35:28
Emisiunea Un show pacatos de Miercuri 29 Aprilie 2015 Online
Un Show Păcătos din 29 Aprilie 2015 o va avea în platoul emisiunii pe Oana Zăvoranu care va aduce cele mai noi detalii legate de moştenirea mamei sale şi despre scandalul pentru avere care îl are cu Gigicu, fratele vitreg al Mărioarei. La Un show păcătos din 29/04/2015, Oana va aduce dovezi despre faptul că este singurul moştenitor al Mărioarei şi ne va povesti despre cum va face ca să intre în posesia averii fără a fi afectată de posibilii moştenitori. Vedeta va mai dezvălui detalii despre ce a descoperit în cimintir, acolo unde mama sa avea sediul afacerii pe care o conducea. Vă invităm să urmăriţi emisiunea Un show păcătos de Miercuri 29 Aprilie 2015 la Antena 1, emisiune ce va fi postată integral şi va putea fi vizionată online la noi pe site imediat după difuzare.
UPDATE: În emisiunea Un show păcătos de Miercuri 29 aprilie 2015, Simona Traşcă a venit în platoul emisiunii să răspundă la acuzaţiile şi la comentariile făcute de Cristi de la Haiducii la adresa ei. Blonda a tunat şi a fulgerat după ce cântăreţul s-a luat de infatisarea ei şi a comentat despre silicoanele blondinei. În replică aceasta l-a făcut o "lepadara de om şi un leşinat". Mai apoi Oana Lis a venit şi a povestit despre clipele în care a vrut să se sinucidă din cauza tatălui ei. Oana şi-a înfruntat fratele şi tatăl in direct şi a declarat că după tot ce i-au făcut aceştia, între ei nu mai există cale de împăcare.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: Un Show Pacatos online, cu Dan Capatos, un show pacatos 29.04.2015, reluare din 29/04/2015, reluare din 29 aprilie 2015, emisiune full

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com