Pagina principala » 2015 » Martie » 4 » Antena 1 » Emisiunea Un Show Pacatos de Miercuri 4 Martie 2015 Online
03:00:24
Emisiunea Un Show Pacatos de Miercuri 4 Martie 2015 Online
Un Show Păcătos de Miercuri 4 Martie 2015 va prezintă o nouă ediţie în care protagoniştii celor mai răsunătoare scandaluri din România se vor infrunta faţă în faţă în direct în studioul emisiunii. Dan Capatos şi actorul Cătălin Bordea invitatul permanent al emisiunii, vor fi cei care vor media toată discuţia.
În tot acest timp, atmosfera emisiunii Un Show Păcătos de Miercuri 4/03/2015 va fi încălzită de cele mai păcătoase asistente, Andreea Tonciu şi Daniela Crudu. Tot atunci vom afla ce s-a mai întâmplat în viaţa lui Leo de la Strehaia şi care sunt cele mai noi amănunte din triunghiul amoros în care este prins acesta. Va reuşi să se împace cu Roberta sau vor porni un război fără sfârşit până când unul din ei va castiga? Ce au să îşi reproşeze Viorel şi Oana Lis pe de o parte dar şi fratele Oanei, Ştefan pe cealaltă parte aflaţi urmărind emisiunea Un Show Pacatos de Miercuri 4 Martie 2015, ediţie ce poate fi urmărită a1.
UPDATE: La Un Show Păcătos de Miercuri 4 Martie 2015 soţii Lis au venit în platoul emisiunii şi au povestit despre cât de disperaţi sunt şi despre blestemul care le bântuie familia. Oana a declarat că vrea să aibă grijă de Viorel în continuare dar că refuză să se interneze alături de el într-o clinică în care acesta ar putea fi sprijinit. Soţul Oanei a declarat că nu are nevoie de ajutor şi că şi-ar dori să te mute la ţară. Tot la Un show păcătos Simona Traşcă a pornit un război total împotriva Marianei Roşca care i se crede superioară şi a făcut acuzaţii grave la adresa ei.Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: un show pacatos 4/03/2015, in reluare, emisiune completa, Un Show Pacatos online, un show pacatos 4 martie 2015

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com