Pagina principala » 2015 » Ianuarie » 22 » Antena 1 » Emisiunea Un Show Pacatos Joi 22 Ianuarie 2015 Online
02:00:06
Emisiunea Un Show Pacatos Joi 22 Ianuarie 2015 Online
Nu ratati Un Show Păcătos din 22 Ianuarie 2015 de la Antena 1, acolo unde Dan Capatos descoase firul în patru în scandalul dintre Gabriela şi fostul iubit al acesteia, fotbalistul Nicki Mitea. Va mai da curs Mitea declaraţiilor şi se va mai implica în acest scandal după ce i-a dat chiar şi inelul de logodnă iubitei sale actuale?
Dacă o mai iubeşte fostalistul pe Andree Tonciu sau nu aflaţi în emisiunea Un Show Păcătos de Joi 22/01/2015. Care mai e rolul Gabrielei în toată această poveste şi ce va decide în legătură cu presupusa sarciina? Aflaţi toate acestea dar şi multe alte subiecte interesante în înregistrarea emisiunii Un Show Păcătos de Joi 22 Ianuarie 2015 care poate fi urmărită şi la noi pe site mai jos, imediat după difuzare.
UPDATE: In emisiunea Un Show Păcătos de Joi 22/01/2015, scandalul dintre fostele iubite ale fotbalistuli Nicky Mitea, a continuat într-o manieră incredibilă! Andreea Tonciu şi-a susţinut în continuare cauza şi a pus-o la zid pe cea pentru care a dat-o la o parte fotbalistul. Gabriela a susţinut în continuare că este însărcinată cu fotbalistul şi că pe Andreea nu trebuie să o privească această problemă. Cum au decurs evenimentele şi ce s-a mai întâmplat în emisiune, aflaţi in emisiunea Un show păcătos din 22/01/2015.Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: Un show pacatos reluare, un show pacatos emisiune full, Un Show Pacatos online, Un show pacatos 22/01/2015

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com