Pagina principala » 2015 » Ianuarie » 29 » Antena 1 » Emisiunea Un Show Pacatos Joi 29 Ianuarie 2015 Online
02:00:39
Emisiunea Un Show Pacatos Joi 29 Ianuarie 2015 Online
Nu rataţi emisiunea Un Show Păcătos de Joi 29 Ianuarie 2015 la Antena 1 acolo unde cel mai nou scandal din lumea mondenă continuă cu declaraţii acide şi reproşuri incredibile. Ella îl acuză pe soţul său Costin Mărculescu că nu vrea să divorţeze şi că suferă de vedetism.
Tot la Un Show Păcătos de Joi 2015, cei doi se vor află din nou faţă în faţă într-o confruntare finală în care vor încerca să pună punct acestui scandal. Mărculescu promite să îi trimită la Ellei toate facturile care le-a adunat cât a fost cu ea. Datoriile acesteia ar valora aproape 10 mii de euro! Va plăti Ella datoriile faţă de soţul ei?
Nu rataţi aşadar o nouă emisiune Un Show Păcătos din 29 Ianuarie 2015, emisiune în care veţi află noi detalii din acest scandal monstruos care pare fără sfârşit şi care poate fi urmărită integral mai jos pe acest site.
UPDATE: În emisiunea Un Show Păcătos de Joi 29 Ianuarie 2015, Costin Mărculescu a fost prezent în platoul emisiunii alături de actuala sa consoarta Samira, alături de care a înfruntat-o pe Ella soţia sa. Samira a declarat că îi este alături lui Costin de 13 ani şi că îl susţine pe acesta în lupta cu Ella. În emisiune a intervenit un martor cheie care a declarat că Samira este o impostoare şi că ia furat lucruri din casă. Ce acuzaţii şi-au adus cei aflaţi în emisiune şi cum s-a terminat tot scandalul, aflaţi mai jos în înregistrarea emisiunii Un Show Păcătos din 29/01/2015.Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: Un show pacatos reluare, un show pacatos emisiune full, Un Show Pacatos online, Un show pacatos 29/01/2015

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com