Pagina principala » 2015 » Februarie » 2 » Antena 1 » Emisiunea Un Show Pacatos Luni 02 Februarie 2015 Online
02:45:35
Emisiunea Un Show Pacatos Luni 02 Februarie 2015 Online
Nu rataţi emisiunea Un Show Păcătos de Luni 02 Februarie 2015 la Antena 1, cel mai tare show de televiziune în materie de mondenităţi în care vedetele vin şi îşi rezolva în direct problemele într-o atmosfera incendiară. Dan Capatos alături de invitatul permanent al emisiunii Cătălin Bordea, vor avea invitaţi în platoul emisiunii pe protagonistii celui mai mare scandal monden din ultima perioadă.
De la aventuri scandaloase, infidelităţi şi divorţuri, emisiunea Un Show Păcătos de Luni 02/02/2015 vă prezintă totodata ultimile nebunii ale Cruduţei care va încinge atmosfera din platou prin mişcările sale.
Emisiunea Un Show Păcătos de Luni 02 februarie 2015 de la Antena 1, poate fi urmărită şi la noi pe site mai jos, integral, imediat după difuzarea acesteia.
UPDATE: În emisiunea Un Show Păcătos de astăzi Luni 02/02/2015 Oana Zăvoranu a fost prezentă în platoul emisiunii şi a povestit despre tragedia care i-a marcat viaţa şi anume pierderea tatălui ei. Vedeta a declarat că la momentul respectiv nu se aştepta ca tatăl ei să moară si ca cum nu îşi poate închipui că ar putea să o piardă şi pe mama ei. Oana a vorbit despre starea de sănătate a Mărioarei Zăvoranu şi a făcut dezvăluiri incredibile legate de familia ei. Oana a mai recunoscut că nu ar fi acceptat ideea de a avea fraţi că este prea geloasă.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: un show pacatos emisiune completa, un show pacatos 02/02/2015 online, un show pacatos 02 februarie 2015

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar