Pagina principala » 2015 » Ianuarie » 26 » Antena 1 » Emisiunea Un Show Pacatos Luni 26 Ianuarie 2015 Online
08:59:48
Emisiunea Un Show Pacatos Luni 26 Ianuarie 2015 Online
Emisiunea Un Show Păcătos de Luni 26 Ianuarie 2015 continuă cu scandalul celor două foste iubite ale fotbalistului Nicolae Mitea. Cele două femei nu mai au linişte de când au auzit că fostul lor iubit s-a logodit! Se pare că veste le-a cam dat planurile peste cap, ele rămânând acum doar cu scandalul! Urmăriţi aşadar ce se va întâmplă mai departe în toată această poveste în care este prins la mijloc Nicki Mitea. Ce declaraţii vor mai face aceştia şi care este starea de sănătate a Gabrielei care este însărcinată după cum spune ea, cu fostul ei iubit? Va accepta acesta să se împace cu ideea că va avea un copil sau va fugi de aceste acuzaţii şi cum va răspunde acesta urmăriţi astăzi la Un Show Păcătos din 26/01/2015.
Emisiunea Un Show Păcătos de Luni 26 Ianuarie 2015, poate fi vizionată şi la noi pe site online, mai jos, imediat după difuzarea sa
UPDATE: Emisiunea Un Show Păcătos din 26 Ianuarie 2015, a continuat scandalul dintre Oana Lis şi Cristi Haiducul! Oana a ieşit în stradă să îi demonstreze lui Cristi că nu este chiar aşa de cunoscut aşa cum afirmă el. În timpul pauzelor publicitare, Viorel a sărit la gâtul haiducilor cu intenţia de a-şi apăra soţia. Totul se putea termina cât se poate de rău pentru fostul edil deoarece supărarea a fost atât de mare încât a avut nevoie de îngrijiri medicale din partea medicilor pentru a-şi reveni. Aflaţi toate acestea mai jos, în înregistrarea emisiunii un Show Păcătos de Luni 26 Ianuarie 2015.


.
Categorie: Antena 1 | Tag-uri: un show pacatos emisiune completa, Un show pacatos reluare, Un shoaw pacatos 26/01/2015, Un Show Pacatos online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar