Pagina principala » 2015 » Ianuarie » 27 » Antena 1 » Emisiunea Un Show Pacatos Marti 27 Ianuarie 2015 Online
02:45:14
Emisiunea Un Show Pacatos Marti 27 Ianuarie 2015 Online
Nu pierdeţi emisiunea Un Show Păcătos de Marţi 27 Ianuarie 2015 pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat cu vedeta Simona Traşcă şi unde a stat ascunsă în toată perioada în care nimeni nu a ştiut mai nimic despre ea. Ce are de ascuns vedeta şi de cine se teme? Tot la Un Show Păcătos din 27/01/2015 la Antena 1 vom vedea cum a mai decurs scandalul în care este implicat haiducul Cristi şi Oana Lis. Sătulă de toată această poveste, Oana îl acuză pe Cristi că vrea să îşi facă publicitate pe spatele ei şi că muzica pe care o face el nu are nici o valoare în faţa ei. Tot în emisiunea de Marţi 27.01.2015 aflăm detalii despre starea de sănătate a lui Viorel Lis după ce a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a sărit în ajutorul soţiei sale în războiul acesteia cu Cristi de la Haiducii.
Emisiunea Un Show Păcătos de Marţi 27 Ianuarie 2015 poate fi vizionată şi la noi pe site mai jos, imediat după difuzare.
UPDATE: În emisiunea Un Show Păcătos de Marţi 27 Ianuarie 2015, am avut parte de înfruntarea finală dintre soţii Liss care alături de Traşcă şi Vali presupusul amant l-au înfruntat pe Cristi de la Haiducii! Aşezaţi la masă tratativelor, cei implicaţi s-au şicanat continuu şi nu au reuşit să ajungă la o înţelegere. Tot la Un show păcătos, Mărculescu a şocat pe toată lumea când s-a aflat despre el că are o iubită şi un fiu secret. Aflaţi toate acestea mai jos în emisiunea Un show păcătos, care poate fi vizionată şi la noi pe site.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: Un Show Pacatos online, un show pacatos 27/01/2015, Un show pacatos reluare, un show pacatos emisiune full

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar