Pagina principala » 2015 » Martie » 10 » Pro Tv » Emisiunea Vine Chef-ul de Marti 10 Martie 2015 Editia 1 Online
04:30:03
Emisiunea Vine Chef-ul de Marti 10 Martie 2015 Editia 1 Online
Nu rataţi premiera emisiunii Vine Chef-ul de Marţi 10 Martie 2015 începând cu ora 21:30 un show inedit în care Chef Victor Melian acceptă provocarea pentru a salva de la faliment şi pentru a îmbunătăţi restaurantele, venind cu idei futuriste şi strategii inovatoare de business. Cu o vastă carieră şi o experienţă variată în domeniul culinar, dobândită în călătoriile din intreaga lume dar şi de-a lungul anilor în care a fost Executive Chef al unor restaurante de lux din Bucureşti, Cheful Victor va identifica problemele cu care se confruntă proprietarii restaurantelor, hotărât să facă lucrurile să meargă. La Vine Cheful din 10 Martie 2015, Victor va pune în aplicare primul său proiect de acest gen în care va apela la un plan de acţiune care cuprinde rebranding-ul preparatelor şi discuţia cu întreg staff-ul restaurantului cărora le va impune şi le va întipări în minte cuvântul Schimbare! Care vor fi schimbările, noile reţete, modalităţile de promovare a restaurantuluidar şi comportamentul angajaţilor pe care le va descoperi proprietarul când se va întoarce şi toate acestea datorită Chef-ului, aflaţi vizionând online emisiunea Vine Chef-ul de Marţi 10 Martie 2015 difuzată de Pro tv de la ora 21:30, emisiune ce poate fi urmărită integral mai jos pe site imediat după difuzare.
UPDATE: Astăzi la Vine Chef-ul, un restaurant din Bucureşti al Elenei Enache, o femeie în vârstă de 41 de ani a fost provocarea cea mare pentru Victor. După ce a găsit cu greu restaurantul Elenei situat în bulevardul Decebal, Chef-ul Victor a rămas mut de uimire când a văzut ce dezastru a găsit în restaurantul Elenei. Cabluri care atârnau pe pereţi, praf la tot locul, flori de plastic şi lustre prea jos montate toate acestea fac din restaurantul Elenei un restaurant de coşmar. După trei zile de observare Chef Victor a reuşit sa o convinga pe Elena să îi accepte toate sfaturile şi să renunţe la stilul adoptat până acum. De la produse congelate Elena a învăţat să facă piaţa şi să folosească produse proaspete în bucătăria restaurantului său. Tratoria Antico Dolo a avut parte de o nouă redeschidere după ce o echipa de muncitori a muncit flux continuu aducând un aer proaspăt şi în special o mare schimbare. Victor i-a deschis Elenei poarta spre succes dar totul ţine doar de ea să accepte schimbarea şi în viaţa ei.

Categorie: Pro Tv | Adăugat de: stifler | Tag-uri: vine chef-ul editia 1, vine chef-ul 10/03/2015 online, emisiune competa, vine chef-ul premiera, vine chef-ul 10 martie 2015

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com