Pagina principala » 2015 » Martie » 17 » Pro Tv » Emisiunea Vine Cheful de Marti 17 Martie 2015 Editia 2 Online
04:00:14
Emisiunea Vine Cheful de Marti 17 Martie 2015 Editia 2 Online
În ediţia 2 Vine Cheful de Marţi 17 Martie 2015, Victor Melian porneşte o nouă aventură în care îşi propune schimabarea radicală a unui restaurant care este în pragul falimentului. La Vine Cheful Marţi 17/03/2015, maestrul bucătar va avea parte de o provocare inedită. Pe lângă dezordinea şi haosul total pe care îl va găsi în restaurantul celor care au apelat la ajutorul său, acesta va găsi şi o armată de angajaţi nepregătiţi, care habar nu au cunoştiinţă de principiile de bază ale bucătăriei şi ale custumer sevice-ului. Victor trebuie să lupte pe de o parte cu mentalitatea proprietarului care trebuie complet schimbată dar şi cu angajaţii care prin ceea ce fac nu fac decât să înrăutăţească situaţia restaurantului. Cheful se hotărăşte să taie răul din rădăcina şi se vede nevoit să ia măsuri drastice spre binele renumelui restaurantului. Despre ce este vorba şi cum se va transforma localul aflaţi vizionând online emisiunea Vine Cheful episodul 2 de Marţi 17 Martie 2015 emisiune pe care o puteţi găsi integral mai jos, imediat după difuzare.
UPDATE: Ediţia a 2-a a emisiunii Vine Cheful de Marţi 17 Martie 2015 i-a adus o nouă provocare lui Victor. Chef Victor vine în ajutorul unei familii care şi-au deschis un restaurant cu specific spaniol după ce şi-au investit toate economiile adunate de ei în ultimii 10 ani. După prima zi de observaţie Chef Victor a luat prima decizie. Proprietarii au fost sfătuiţi să petreacă mai mult timp cu familia şi să se implice mai puţin în bucătăria restaurantului, cheful asigurându-i pe aceştia că se pot baza pe bucătarul pe care îl au. Deciziile şi ideile noi aduse de Victor în restaurant au avut succes iar prima seară de după redeschidere a fost un real succes ceea ce i-a mulţumit la culme pe cei implicaţi.Categorie: Pro Tv | Tag-uri: sezon nou, vine cheful reluare, vine cheful 17/03/2015 online, vine cheful 17 martie 2015, vine cheful emisiune completa, vine cheful editia 2

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar