Pagina principala » 2016 » Iulie » 2 » Fantastic Show » Fantastic Show de Sambata 02 Iulie 2016 Premiera
01:17:04
Fantastic Show de Sambata 02 Iulie 2016 Premiera
Nu ratati emisiunea Fantastic Show Episodul 1 de Sambata, 02 Iulie 2016, disponibila de la ora 20:00, unde veti urmari momente dintre cele mai amuzante. Noul show il aduce pe Florin Ristei ca prezentator, iar alaturi de el vor fi Liviu Varciu si Andrei Stefanescu, cei doi buni prieteni care astazi vor fi rivali. Astfel, doua echipe, cea verde a lui Liviu Varciu formata de Maria Buza si CRBL si cea rosie condusa de catre Andrei Stefanescu care ii are in echipa sa pe Cezar Ouatu si pe Anca Dinicu, se vor forma si vor da startul celor 11 probe incredibile. Nu ratati un nou format de show menit sa va aduca buna dispozitie si momente interesante unde vedetele se confrunta intr-un mod armonios si cu mult umor, dupa cum chiar ei dezvaluie acest lucru.

Tot in Editia 1, show-ul este dedicat distractiilor iar noi vom vedea momente dintre cele mai interesante. Jocurile vor fi dintre cele mai interesante, iar dintre acestea fac parte si "Traduceri muzicale", "Duetul popular, "Ruleta imitatorilor", precum si altele de genul acesta. Chiar titlul emisiunii ne dezvaluie ca acest show este fantastic, iar Florin Riseti va fi umorul zilei.

Nu vor lipsi din acest show nici juratii, iar cei 5 care vor vota fac parte chiar din public, iar acestia vor vota dupa cel mai interesant moment. Aflati in aceasta seara in ce consta cel mai nou show de la Antena 1 si nu pierdeti momentele interesante. Asadar, urmariti in aceasta sambata emisiunea Fantastic Show din 02 Iulie 2016, disponibila de la ora 20:00 pe Antena 1.Categorie: Fantastic Show | Tag-uri: Episodul 1, 2 iulie 2016, fantastic show, premiera

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar