Pagina principala » 2016 » Iulie » 16 » Fantastic Show » Fantastic Show de Sambata 16 Iulie 2016 Episodul 3
06:19:38
Fantastic Show de Sambata 16 Iulie 2016 Episodul 3
In aceasta seara la Fantastic Show Episodul 3 disponibil Sambata, 16 Iulie 2016, veti urmari noi confruntari de la ora 20:00. Florin Ristei ne invita la un nou format de show, unde doua echipe formate din 3 vede se vor confrunta pentru a castiga fiecare editiei. Echipele au pe capitanii Liviu Varciu si Andrei Stefanescu, iar astazi alte 4 vedete vor fi alaturi de ei. Nu ratati cele mai tari jocuri intre vedete si aflati cine reuseste cel mai mult sa castige, dintre cele 11 jocuri, cu Florin Ristei ca arbitru. Echipa verde a lui Varciu este formata din Anda Adam si George, iar astazi ei se vor lupta contra echipei rosie a lui Andrei Stefanescu, care ii va avea alaturi de el pe Oana Sirbu si Doru Todoru, membru al trupei Deepcentral.

Tot in Editia 3, veti vedea cum se descurca fiecare in parte la jocuri distractive intr-un show fantastic, precum titlul o spune. In aceasta seara nu va lipsi de la distractie nici CRBL, care este invitatul special al serii, iar acesta este menti sa cante impreuna cu fiecare membru al echipei, in jocul numit "Duetul popular".

Cine va reusi sa uimeasca in aceasta seara si cine este juriul in Editia 3 al show-ului, ramane sa aflam. Cele doua echipe se vor distra pe cinste, iar noi vom avea parte de un show ca la carte. Asadar, nu uitati sa vizionati emisiunea Fantastic Show 16 Iulie 2016, Episodul 3 difuzat de la ora 20:00 pe Antena 1.Categorie: Fantastic Show | Tag-uri: Episodul 3, fantastic show, 16 Iulie 2016, Anda Adam

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar