Pagina principala » 2016 » Iulie » 9 » Fantastic Show » Fantastic Show din 09 Iulie 2016 Episodul 2
01:26:26
Fantastic Show din 09 Iulie 2016 Episodul 2
In aceasta seara la Fantastic Show Episodul 2 de Sambata, 9 Iulie 2016m veti fi martorii unor noi momente de la ora 20:00. Show-ul prezentat de Florin Ristei va invita la o noua runda de jocuri, cu vedete inedite. Astfel, lupta dintre Andrei Stefanescu si Liviu Varciu continua si de aceasta data, cu aceleasi reguli insa cu alti coechipieri. Echipa verde a lui Liviu Varciu este formata de catre Denisa de la bambi si Pepe, iar cei trei pornesc o lupta contra unei echipe rivale. Andrei Stefanescu conduce echipa rosie din care fac parte Dorian Popa si Tania Popa. Cei 6 concurenti vor avea parte de 11 probe interesante, in care vedetele isi arata adevarata forta in muzica, dans si actorie.

Tot in Editia 2, veti urmari un show pe cinste, cu momente impresionante. Astfel, "proba de grup" ii va nimici pe concurentii care vor sa fie fantastici. Cand e vorba de cantat nu e problema, dar sa canti in grup, fara voce si sincron apar discutiile. Invitatul serii va fi chiar magicianul Johannes care va fi alaturi de concurenti in unele probe.

Ruleta imitatorilor va fi o noutate pentru concurentii editiei aceasta, iar cand e vorba de schimbat, camera fantastica ii asteapta pe cei 6. Aflati cine a castigat de aceasta data, dar si daca Liviu Varciu va reusi sa aduca la egalitate lupta dintre el si Andrei Stefanescu. Asadar, nu uitati sa vizionati emisiunea Fantastic Show Episodul 2 din 9 Iulie 2016, disponibila de la ora 20:00 pe Antena 1.


Categorie: Fantastic Show | Tag-uri: 9 iulie 2016, fantastic show, Episodul 2

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar