Pagina principala » 2016 » Iunie » 4 » Ferma Vedetelor » Ferma Vedetelor 04 Iunie 2016 Marea Finala
02:47:41
Ferma Vedetelor 04 Iunie 2016 Marea Finala
Marea Finala Ferma Vedetelor a sosit, iar astazi, 04 Iunie 2016, veti urmari ultimele momente din ferma, de la ora 20:30. Show-ul a ajuns la final, iar astazi doua dueluri si un vot pozitiv va desemna marele castigator. Unul dintre cei 12 concurenti vor fi votati ca cel mai harnic fermier, iar acesta va primi un premiu special pentru voturile primite. Insa, nu despre acest vot pozitiv vorbeam, ci de cel pe care astazi il vor da fostii concurenti, unuia dintre cei trei, pentru a ajunge direct in finala. Dintre Maia Constantin, Vasile Calofir si Paul Ipate, doar unul va putea ajunge in batalia finala, iar acesta va fi votat de ceilalti colegi din ferma.

Tot in Finala 2016, veti vedea cum Paul Ipate este cel care castiga votul si prima batalie, primul duel se da intre Maria Constantin si Vasile Calofir. Cei doi vor duce o confruntare dura, insa castigatorul va trebuie sa mai dea o lupta cu Paul Ipate. Nocorul e de partea lui, insa Ipate vrea sa joace corect, astfel trebuie sa urmariti o lupta pura, bazata pe corectitudine.

Aflati cine va fi castigatorul Sezonului 2 si nu uitati ca astazi se vor difuzat Semifinala si Marea Finala impreuna, unde doua dueluri ii mai desparte pe cei trei finalisti, Vasile, Maria si Paul, sa ajunga la marepe premiu de 50 mii euro. Nu ratati o seara magnifica, ultima pentru fermierii din Cipru si vizionati emisiunea Ferma Vedetelor, Marea Finala de Sambata, 04 Iunie 2016, incepand cu ora 20:30 pe ProTv.Categorie: Ferma Vedetelor | Tag-uri: marea finala, ferma vedetelor 04 Iunie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar