Pagina principala » 2016 » Iunie » 1 » Ferma Vedetelor » Ferma Vedetelor Miercuri 01 Iunie 2016
02:25:14
Ferma Vedetelor Miercuri 01 Iunie 2016
Show-ul Ferma Vedetelor din 01 Iunie 2016, va difuza ultimul episod dinantea FInalei, acolo unde se vor lua deciziile de ultima ora, incepand cu ora 20:30. Astfel, batalia se da acum intre 4 fermieri ramasi in competitie, insa la ferma s-au adunat toti fermierii eliminati pe parcursul saptamanilor. Lili Sandu, Maria Constantin, Paul Ipate si Vasile Calofir sunt cei ramasi in competitie, iar acum revenirea celorlalti a facut ca strategiile sa se pune pe treaba. Pau Ipate cauta sa fie asigurat pentru a fi trimis direct in finala, iar fostii concurenti vor decide prin vot cine va fi eliminat, chiar astazi. Unul dintre cei 4 va iesi din competitie, iar acest fapt va aduce alte divergente intre ei.

Tot in Sezonul 2 Episodul 38, veti vedea ce lucruri se mai pun la punct pentru nunta care va avea loc la ferma. Amenajari de necrezut si mancare din belsug ca la romani vor fi disponibile la Ferma Vedetelor in Cipru, iar concurentii vor pune mana de la mana ca totul sa iasa bine. Nu vor lipsi scanteiele nici de aceasta data, mai ales cand vechile rivalitati au revenit.

Aflati in aceasta seara care dintre cei 4 vor fi eliminati, dar si cine va merge direct in finala. Show-ul cu fermieri va pune la dispozitie penultimul episod, unde veti vedea ce discutii mai au loc si ce strategii se fac pentru marea finala. Acestea, dar si multe altele le veti urmari in Ferma Vedetelor, Sezonul 2 Episodul 38 de Miercuri, 01 Iunie 2016, incepand cu ora 20:30 pe ProTv.Categorie: Ferma Vedetelor | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: ferma vedetelor 01 Iunie 2016, sezonul 2 episodul 38

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com