Pagina principala » 2016 » Mai » 25 » Ferma Vedetelor » Ferma Vedetelor Miercuri 25 Mai 2016
01:17:52
Ferma Vedetelor Miercuri 25 Mai 2016
Va astepata o noua ora cu emisiunea Ferma Vedetelor, unde Episodul 35 va aduce ultima confruntare incepand cu ora 20:30. Ultima etapa pentru semifinale se va da astazi, iar pe langa Vasile Calofir, Paul Ipate si Lili Sandu se va clasa in semifinala si castigatoarea duelului de astazi. Pentru ca Lili a propus-o pe Elena Lasconi ca prima duelista, aceasta se va confrunta cu Maria Calofir. Cele doua vor trece printr-o etapa de neegalat, cum nu a mai fost pana acum, insa miza este prea mare ca sa fie ratata. Ultima saptamana inainte de semifinale si finala se da chiar astazi, iar concurentii se pregatesc pentru orice.

Tot in Editia 35, veti vedea cum intre fermieri se discuta si despre votul strategic, unde unul dintre fermieri va parasi competitia prin vot unanim. Dar cine s-a aliat contra cui si ce piedici se pun pentru ultimele clipe in competitie, ramane sa aflam in aceasta seara, unde vor avea loc momente de exceptie.

Un duel cum se cuvine va fi difuzat de la ora 20:30, iar Elena si Maria vor declara lucruri incredibile dupa terminarea duelului care o va trimite pe una dintre ele acasa. Aflati cine pleaca acasa, dar si cine va merge in semifinalele de saptamana viitoare.
Pentru acestea, urmariti show-ul Ferma Vedetelor Sezonul 2 episodul 35 de Miercuri, 25 Mai 2016, incepand cu ora 20:30.Categorie: Ferma Vedetelor | Tag-uri: ferma vedetelor 25 Mai 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar