Pagina principala » 2016 » Aprilie » 20 » Ferma Vedetelor » Ferma Vedetelor Sezonul 2 Episodul 21 din 20 Aprilie 2016
01:26:10
Ferma Vedetelor Sezonul 2 Episodul 21 din 20 Aprilie 2016
Nu ratati emisiunea Ferma Vedetelor Sezonul 2 Episodul 22 de Miercuri, 20 Aprilie 2016, difuzat de la ora 20:30, unde veti vedea o editie de senzatie. Concurentii sunt supusi unor teste de Nea Rata, iar acest fapt ii aduce la capatul puterilor. Astazi se va da marele duel, cel mai asteptat duel dintre Marcel Toader si Paul Ipate. In ciuda faptului ca Octavian Strunila a fost ales femierul saptamanii de catre majoritatea fermierilor, acesta si-a facut treaba pe deoparte, iar de cealalta a si dezamagit. Vedeti ce discutii s-au iscat in urma conducerii de catre Strunila, dar si ce coalistii s-au format acum ca Maria e pe cale sa isi piarda sotul la duel.

Tot astazi in Editia 22 va asteapta noi momente unice prin care trec vedele. Probele pentru duel vor fi alese de catre adversarul lui Marcel Toader, asta ar fi un dezavantaj pentru Paul, dar si ce probe vor trebui sa treaca, ramane sa aflam. Nu ratati o seara pe cinste si aflati cine va parasi ferma in aceasta seara, dar si ce discutii s-au starnit in urma rezultatelor finale. Dar pana la duel, nu ratati noi momente unice de veselie, dar si de tensiune din ferma unde vedetele isi spun cuvantul.
Asadar, vizionati emisiunea Ferma vedetelor din 20 Aprilie 2016, Sezonul 2 Episodul 22 difuzat pe ProtV de la ora 20:30. Editia de astazi va fi mai scurta, deoarece la ora 21:30 se va difuza meciul de footbal Steaua - Dinama. Dar haideti sa revenim la cel mai asteptat duel din Ferma Vedetelor, cine a castigat dintre Paul Ipate si Marcel Toader ? Ei bine castigatorul duelului este Paul Ipate cu doua runde consecutive castigate.Categorie: Ferma Vedetelor | Tag-uri: ferma vedetelor 20 aprilie 2016, ferma vedetelor episodul 21

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar