Pagina principala » 2016 » Mai » 4 » Ferma Vedetelor » Ferma Vedetelor Sezonul 2 Episodul 26 din 04 Mai 2016
02:50:55
Ferma Vedetelor Sezonul 2 Episodul 26 din 04 Mai 2016
Emisiunea Ferma Vedetelor a ajuns la Episodul 26 al Sezonului 2, disponibil pe ProtV astazi, 04 mai 2016, de la ora 20:30. In aceasta seara va asteapta noi momente impresionante, unde fermierii vor primi vestea cea mare. Dupa ce Octavian Strunila a fost eliminat, acesta l-a ales pe Vasile Calofir ca fermier sef, iar fara a sta pe ganduri, servitorii acestei saptamani vor fi Denis Stefan si Roxana Nemes. Este de asteptat ca astazi, fermierul sef sa il aleaga pe Denis ca prim duelist, dar haideti sa vedem pe cine va alege artistul ca rival in duelul ce va avea loc in aceasta seara. Iulia Vantur va veni alaturi de ei pentru a lamuri problema situatiei.

Tot de la ora 20:30 veti vedea cum nea Rata isi iese din fire atunci cand Maria s-a simtit jignita de catre acesta. Cat despre discutiile dintre acestia cu Nea Rata, situatia a luat amploare pana cand barbatul s-a suparat pe toti fermierii. Nea Rata considera ca ajutorul lui nu este de apreciat, iar petrecerile organizate pana avum vor fi scoase din schema pe viitor pentru a nu mai avea loc altercatii.

Totul se termina atunci cand nea Rata va pleca in ferma suparat pe fermieri, dupa ce acestia au adus comentarii fara oprire. Nu ratati o noua seara alaturi de fermierii vostri preferati si aflati mai multe intamplari si provocari pe care acestia le-au primit in aceste zile.
Asadar, vizionati emisiunea Ferma Vedetlor Sezonul 2 Episodul 26 de Miercuri, 04 Mai 2016, incepand cu ora 20:30 pe ProTv.Categorie: Ferma Vedetelor | Tag-uri: ferma vedetelor 04 Mai 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar