Pagina principala » 2016 » Mai » 9 » Ferma Vedetelor » Ferma Vedetelor Sezonul 2 Episodul 27 din 09 Mai 2016
02:05:38
Ferma Vedetelor Sezonul 2 Episodul 27 din 09 Mai 2016
Show-ul Ferma Vedetelor difuzeaza in aceasta seara, 09 Mai 2016, Episodul 27, incepand cu ora 20:30. In urma duelului de saptamana trecuta, a abandonat ferma un nou fermier, dar nu oricare, ci primul pirat care a venit in show dupa cateva saptamani de la debut. Astfel, Roxana a fost cea care a scris pentru fermieri gandurile sale, care vor emotiona profund pe cei ramasi pe campurile Ciprului. Artista a desemnat un fermier sef, cel pe care a considerat ea ca merita, dar si ganduri bune pentru fiecare. Astazi, concurentii ramasi vor rememora trairile cu Roxana, insa dupa ce fermierul sef va fi desemnat, show-ul continua.

Tot in Editia 27 veti vedea cum vor petrece de aceasta data fermierii, dar si cum nea Rata este pus pe treaba, insa nu singur. Cu totii vor fi pusi la punct de renumitul nea Rata, iar acestia vor lua totul in joaca la inceput, dar cand treaba devine serioasa, lucrurile se schimba. Intre fermieri s-a adus discutia despre ultimul duel, iar rivalitatile incep sa se vada intre cei ramasi in competitie.

Un moment culminant va avea loc atunci cand capra va fata. Concurentele cand vor vedea acest lucru vor incerca sa ingrijeasca iezii si sa ii ofere cele mai bune conditii, desi nu se princele nici-unul la ingrijirea animalelor. Experienta trebuie sa ii invete pe acestia sa depaseasca orice moment, dar cine este fermierul sef dar si servitorii saptamanii, ramane sa aflam in aceasta seara.
Asadar, vizionati emisiunea Ferma vedetelor Episodul 27 de Luni, 09 Mai 2016, incepand cu ora 20:30 pe ProTv.Categorie: Ferma Vedetelor | Tag-uri: ferma vedetelor 09 Mai 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar