Pagina principala » 2016 » Aprilie » 19 » Furtuna pe Bosfor » Furtuna pe Bosfor Episodul 42 din 19 Aprilie 2016
02:59:08
Furtuna pe Bosfor Episodul 42 din 19 Aprilie 2016
Serialul Furtuna pe Bosfor difuzeaza Episodul 42 astazi, 19 Aprilie 2016, pe Kanal D. Incepand cu ora 20:00 aflam detalii despre cele aflate de catre Dilara si Cihan la telefon. Se pare ca Hazal da un interviu la televizor, ceea ce o pune intr-o situatie delicata mai apoi, cand ea regreta. Desi se intampla acest fapt, tanara mai face lucruri care ii aduce la disperare atat pe Gulseren, cat si pe Cihan si restul familiei. Intre Dilara si Harun este oficial o atractie mare, iar Candan se lamureste care este situatia reala dintre cei doi. Ozkan se invinovateste pentru lucururile facute de Hazal, insa care este motivul, vom vedea.

Tot in rezumatul episodului 42 va vom dezvalui ca pentru a reuni familia Cihan ii aduce pe toti la masa, acolo unde au loc diverse discutii. Desi intre Hazal si Cansu nu exista o relatie de prietenie, Cihan incearca sa gaseasca o solutie pentru tensiunea dintre ele. Spre final, Gulseren are parte de surpriza vietii ei, unde la marginea orasului, intr-un ambient romantic, aflat in genunchi, Cihan ii cere mana cum nici ea nu se astepta.
Astfel, vizionati continuarea serialului Furtuna pe Bosfor, Episodul 42 de astazi, 19 Aprilie 2016, disponibil de la ora 20:00 pe Kanal D.Categorie: Furtuna pe Bosfor | Tag-uri: furtuna pe bosfor episodul 42, bosfor 19 aprilie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar