Pagina principala » 2015 » Noiembrie » 28 » Antena 1 » Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata 28 Noiembrie 2015 ora 17:00 Online
02:14:54
Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata 28 Noiembrie 2015 ora 17:00 Online
Urmăreşte a doua parte a Galei Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015, difuzată de la ora 17:00 pe Antena 1. Nu pierdeţi o nouă ediţie în care vor fi predispuşi spre părăsirea competiţie doi concurenţi. Aflaţi dacă Loredana şi Mihai vor fi protejaţi de către telespectatori şi vor reuşi să rămână în competiei sau astăzi îşi vor lua la revedere de la toţi concurenţii. Nu pierdeţi o ediţie plină de suspans, unde Mirela ne dezvălui şi subiectele principale ale zilei. Tot în Gala Mireasă pentru fiul meu din 28.11.2015 aflăm ce se întâmplă între Constantin şi Mihaela, dar şi care este dorinţa sufletului ei în această idilă? De altfel, după ce a făcut o farsă de neiertat, Loredanei nu îi mai arde de joacă în miezul nominalizării unde se va decide soarta ei în competiţie. Aflaţi ce s-a mai aprins între Nicolae şi Emilia după ce aceştia s-au arătat tot mai apropiaţi. Să fie acesta un început al unei iubiri frumoase? Nu pierdeţi aceste detalii în Gala Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015, difuzată de la ora 17:00 pe antena1.

UPDATE: In partea a doua a Galei Mireasa pentru fiul meu de Sambata, 28 Noiembrie 2015, am urmarit cea de-a treia proba pentru cursa spre Dubai. Proba decisiva a adus-o pe Emilia castigatoarea imunitatii, ceea ce i-a adus eliminarea din competitia pentru marea excursie, Natasei. Emilia sustine ca decizia a fost obiectiva si ca a eliminat concurentul cel ma slab, insa Natasa a infirmat acest lucru. Lacrimi amare au curs atunci cand Mirela a chemat-o in platou pe Loredana, impreuna cu bagajele, iar mai apoi pe Mihai. In urma deciziilor publicului, Mihai paraseste competitia, pe cand Loredana pleaca inapoi in platou. Cel de-al treilea concurent care a fost propus pentru eliminare a fost Ana-Maria, iar ceilalti colegi au fost chemati, pe rand, in camera de interviu unde trebuia sa decida fiecare, soarta acesteia in competitie. Decizia trebuia sa fie in unanimitate si de aceea a fost de-ajuns doar un concurent sa spuna nu, si acela s-a gasit a fi Constantin. Ana-Maria si multi alti concurenti au varsat lacrimi pentru plecarea ei, iar aceasta si-a luat ramas bun de la fiecare.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: ora 17:00, video, 28.11.2015, online

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com