Pagina principala » 2016 » Iunie » 4 » Mireasa pentru fiul meu » Gala Mireasa pentru fiul meu 04 Iunie 2016 ora 14:00
02:44:59
Gala Mireasa pentru fiul meu 04 Iunie 2016 ora 14:00
Gala Mireasa pentru fiul meu revine si astazi, 04 Iunie 2016, incepand cu ora 14:00, unde cele mai interesante momente vor avea loc in direct. Se pare ca rivalitatea creste tensiunea in casa, mai ales cand finala saptamanii se apropie, iar unul dintre concurenti ar putea intra in cursa de eliminare, ba chiar sa fie eliminat. Insa, nu doar acest lucru aduce controverse, ci si batalia pentru masina de toti ravnita, mai ales cand se bazeaza pe langa colegialitate si pe votul concurentilor atunci cand se alimina un adversar. In prima editie veti vedea toate aceste momente incredibile, dar mai ales cum va incepe o noua runda de batalii.

Tot in Finala Saptamanii veti urmari batalia propriu zisa pentru cursa de masina, iar in platou nu va lipsi invitatul special cu care concurentii s-au obisnuit deja. Batalia continua intre cele doua echipe, Petalentinii si Strumfii, cei care pe timpul saptamanii au facut si strategii, care si cum impotriva cui lupta.

Toate acestea se vor vedea in editia de la ora 14:00, iar telespectatorii vor vedea prin ce mai trec concurentii in aceasta saptamana, dar si cine va fi eliminat din cursa pentru masina. Cineva va primi imunitatea, iar acesta va putea sa numeasca un concurent si sa il elimine. Asadar, vizionati Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata, 04 Iunie 2016, incepand cu ora 14:00 pe Antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: gala mireasa pentru fiul meu 04 Iun, mpfm finala saptamanii

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar