Pagina principala » 2016 » Aprilie » 9 » De pe Kanal » Gala Mireasa pentru fiul meu 09 Aprilie 2016 ora 17:00
01:22:26
Gala Mireasa pentru fiul meu 09 Aprilie 2016 ora 17:00
Nu pierdeţi o nouă ediţie a Galei Mireasa pentru fiul meu 09 Aprilie 2016, difuzată Sâmbătă, a doua parte de la ora 17:00 pe A1. Ediţia de seară a show-ului matrimonial vă aduce detalii despre concurenţii care sunt la un pas de eliminare. Se pare că în gala trecută Tudor, Vlad şi Tatiana au fost nominalizaţi, iar astăzi se va decide care dintre ei intră în cursa spre eliminare. o surpriză îi aşteaptă pe aceastia, însă despre ce este vorba, rămâne să aflăm în această ediţie.

Tot în Gala săptămânii Mireasa pentru fiul meu 09.04.2016, veţi vedea ce se întâmplă între concurenţii emisiunii, ce ocazie vor avea de această dată, dacă se vor face din nou nominalizări libere sau totul va reveni la normal.
Aflaţi pe cine vor vota concurenţii, dar şi cine este gata să părăsească competiţia de această dată. Nu pierdeţi dezvăluiri şi vedeţi imagini video cu întâmplări din casă, unde fetele au purtat noi dispute între ele. Vă invităm să vizionaţi Finala Săptămânii începând cu ora 17:00 pe Antena 1.


UPDATE:In Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata, 09 Aprilie 2016, ora 17:00, am aflat ca in pauza dintre emisiuni, concurentii au intrat in camera de confesiuni si au votat strategic, in afara celor 4 concurenti care urmeaza sa fie eliminati sau salvati. Am aflat care au fost voturile de astazi, dar si cine sunt cei mai votati.

Marius a folosit din nou un limbaj neadecvat la o disputa de la impartirea cumparaturilor. De asemenea, Liliana si Emilia provoaca o noua disputa, dupa ce Liliana se simte urmarita cu privirea de catre rivala ei. Florin a intervenit in apararea Emiliei, insa de cealalta parte celelalte fete s-au intors impotriva lui. Pentru Alexandra pare ca Denisa este un pericol in relatia ei cu Florin. De aici, au pornit si alte discutii contradictorii. Intre Catalin si Eduard s-a iscat un scandal, in care fiecare a avut reprosuri contra celuilalt. La final, am aflat ca Alexandra, Nicoleta si Alexandru au intrat in cursa de eliminare.
Tatiana a intrat in cursa de eliminare, pana saptamana viitoare puvlicul va vota. Pe cand Florin a primit raspunsul final, iar majoritatea a decis ca acesta sa ramana in competitie.Categorie: De pe Kanal | Tag-uri: gala mireasa pentru fiul meu 09.04., mpfm finala saptamanii, gala mpfm 09 Aprilie

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar