Pagina principala » 2016 » Iulie » 9 » Mireasa pentru fiul meu » Gala Mireasa pentru fiul meu 09 Iulie 2016 ora 14:00
01:07:07
Gala Mireasa pentru fiul meu 09 Iulie 2016 ora 14:00
Nu pierdeti Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata, 09 Iulie 2016, disponibila de la ora 14:00, unde veti urmari cele mai interesante subiecte. In aceasta editie vom afla prin ce mai sunt supusi concurentii. Se promite o Gala plina de surprize cu jocuri interesante si distractie maxima. Concurentii au primit vestea ca se vor lupta pentru un nou premiu, insa despre ce sa fie vorba de aceasta data, vom vedea. Astfel, aflati ce greutati au intampinat concurentii cand au trebuit sa se imparta pe doua tabere egale, pentru a lupta in grup. Aflati in aceasta dupa-amiaza, in prima parte din Finala Saptamanala, unde vor avea loc numeroase intamplari interesante.

Tot de la ora 14:00, Gala va surprinde cu noutati despre masina. Se pare ca Emilia si Lavinia sunt cele doua care s-au luptat pana la final pentru masina. Insa, discutiile au deschis mai multe semne de intrebare, mai ales ca Emilia acuza ca Lavinia s-a sprijinit pe masina si trebuia sa fie descalificata.

Aflati in aceasta Gala ce se va intampla si cine va lua masina. Tatiana este in cursa de eliminare, dar oare a votat-o publicul sa ramana sau sa plece? Aflati mai multe astazi in Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 9 Iulie 2016, incepand cu ora 14:00, pe Antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 09 Iulie 2016, gala mireasa pentru fiul meu, ora 14:00

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar