Pagina principala » 2016 » Iunie » 11 » Mireasa pentru fiul meu » Gala Mireasa pentru fiul meu 11 Iunie 2016 ora 17:00
23:09:37
Gala Mireasa pentru fiul meu 11 Iunie 2016 ora 17:00
Gala Mireasa pentru fiul meu prezinta a doua parte de astazi, 11 Iunie 2016, incepand cu ora 17:00. Natasa este concurenta care saptamana trecuta a intrat in cursa de eliminare, fapt care a adus multe divergente intre ea si ceilalti concurenti. Aflata la colt, rivalii au atacat cu ce au putut pentru a o elimina pe concurenta din emisiune. AStazi, in Finala Saptamanii, vom vedea ce s-a mai intamplat pe parcursul saptamanii cu Natasa, dar si ce discutii a adus-o aproape de eliminare. Spre final, Mirela Vaida va citi plicul cu cei votati, iar daca Natasa nu se va afla pe primele locuri, aceasta va parasi competitia. Aflati care este soarta natasei in emisiune, in aceasta seara pe Antena 1.

Tot in Gala de la ora 17:00, in platou au loc numeroase discutii depsre cele intamplate in casa in ultima vreme. Problema curateniei si a vaselor nespalate nu a fost rezolvata inca, iar concurentii poarta discutii aspre pe acest subiect, fapt ce duce la o noua disputa. Aflati in aceasta seara ce s-a mai intamplat.

Sa nu uitam ca ieri, din cauza neobrazarii lui Ionut, concurentii aveau ocazia sa se uite la meci, la tv, unde joaca Romania. Insa, daca staful le-a luat acest drept, dar si daca Ionut a fost pedepsit, vom afla in editia de la ora 17:00, unde cele main interesante momente vor avea loc. Asadar, vizionati show-ul Mireasa pentru fiul meu din 11 Iunie 2016, Finala saptamanii de la ora 17:00 pe Antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: finala saptamanii ora 17:00

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com