Pagina principala » 2016 » Mai » 14 » Mireasa pentru fiul meu » Gala Mireasa pentru fiul meu 14 Mai 2016 ora 14:00
01:56:54
Gala Mireasa pentru fiul meu 14 Mai 2016 ora 14:00
In prima parte a Galei Mireasa pentru fiul meu din 14 mai 2016, veti afla cele mai interesante momente din casa fetelor, incepand cu ora 14:00. Show-ul matrimonial a ajuns la final de saptamana, iar asa cum bine stim, astazi se iau decizii importante ce pot schimbat jocurile competitiei. Insa, daca vor fi cu adevarat alte joculete, cu alte premii de moment, vom afla in aceasta dupa-amiaza. Urmariti noi momente din casa si vedeti ce lucruri s-au mai petrecut in ultimele 12 ore. Nicolae si Emilia au un motiv intemeiat de sarbatoare, pentru ca cei doi sunt cel mai proaspat cuplu din casa. Cum au sarbatorit acestia dar si ce discutii au fost veti vedea.

Tot in Finala saptamanii, veti afla ce se va intampla cu cei patru concurenti ce au fost propusi spre eliminare. Astfel, Ionut, Loredana, Tatiana si Constantin sunt cei care trebuiesc protejati pentru a ramane in casa, insa unul dintre ei va fi ales sa plece. Nu ratati aceasta editie de dupa-amiaza si fiti pe faza la toate momentele inedite.
Asadar, vizionati Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 14 Mai 2016, incepand cu ora 14:00 pe Antena 1.

UPDATE: In Gala Mireasa pentru fiul meu din 14 Mai 2016, ora 14:00, Loredana si Ionut au implinit 2 luni de relatie. Mirela a continuat emisiunea din platou, acolo unde fiecare concurent a fost chemat pentru a auzi glasul cellor dragi. Constantin a auzit parerea mamei sale despre emisiune intr-o inregistrare, iar aceasta a intrat in direct in urma discutiilor din platou. A urmat Loredana, care a avut surpriza ca in platou sa intre si mama sa. Tatiana a fost sunata de mama ei, iar Ionut a avut ocazia sa o aiba alaturi, pe cand Vladut si-a revazut ambii parinti.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: gala mireasa pentru fiul meu 14 Mai, mpfm finala saptamanii

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar