Pagina principala » 2016 » Aprilie » 16 » Mireasa pentru fiul meu » Gala Mireasa pentru fiul meu 16 Aprilie 2016 ora 17:00
00:40:34
Gala Mireasa pentru fiul meu 16 Aprilie 2016 ora 17:00
Nu pierdeti o noua editie a Galei Mireasa pentru fiul meu de Sambata, 16 Aprilie 2016, difuzata de la ora 17:00, unde vedeti noutatile. Astazi nu se va vorbi de nici o eliminare, nici o concurenta, nici un vot, pentru ca au plecat destui. Vedem ce regrete au cei 9 care au parasit casa fara sa se uite in urma, dar si care sunt ultimele cuvinte inainte de a pleca de tot. Se da startul bataliei pentru un premiu la care toti viseaza. O plecare la mare, de 1 Mai, va avea loc, iar trei concurenti vor avea aceasta ocazie. Show-ul matrimonial vine cu schimbari in aceasta sambata, insa detaliile le aflati dupa-amiaza.

Tot in show-ul de la ora 17:00, veti afla daca Adriana mai are ceva de adaugat la acuzatiile pe care o telespectatoare i le aduce, dar si daca au aparut noi email-uri. O noua gala, insa total diferita, va asteapta de aceasta data. Concurentii vor fi pusi in situatia sa se lupte pentru un premiu, insa nu numai, discutiile vor avea loc in platou iar noi vom putea afla mai multe detalii despre fiecare in parte. Nu ratati show-ul de pe A1.
Astfel, va invitam sa vizionati Finala Saptamanii Mpfm din 16 Aprilie 2016, incepand cu ora 17:00 pe Antena 1.

UPDATE: In Finala Satamanii Mireasa pentru fiul meu de astazi, 16 Aprilie 2016, ora 17:00, dupa batalia finala care s-a dat, Lavinia si Edurad au prin un loc in excursia la mare, de 1 Mai. Show-ul a continuat cu surprize pentru Valentina, pentru ca mama, sora si nepoata ei au intrat in casa pentru a-i aduce mancarea, ingrijorate de starea ei de sanatate. La final, Alexandra si Florin si-au luat bagajele si s-au intors in competitie cu gandul de a continua impreuna, insa totul depinde de ceea ce va decide publicul timp de o saptamana.

Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: gala mpfm 16 Aprilie 2016, gala mireasa pentru fiul meu 16.04.

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar