Pagina principala » 2016 » Iulie » 16 » Mireasa pentru fiul meu » Gala Mireasa pentru fiul meu 16 Iulie 2016 ora 17:00
05:16:17
Gala Mireasa pentru fiul meu 16 Iulie 2016 ora 17:00
A doua parte din Gala Mireasa pentru fiul meu din 16 Iulie 2016, va fi difuzata de la ora 17:00. In aceasta seara ne asteptam la orice din partea show-ului matrimonial, iar dupa cum bine stim, in cele 6 saptamani de competitie ramase, 6 concurenti trebuie sa fie eliminati. Astfel, in aceasta seara eliminarile direct vor incepe, insa ce strategii au pregatit concurentii, ce aliante si impotriva cui, vom vedea. Dintre 4 cupluri si 4 concurenti singuri, cel putin unul va pleca acasa. Dar oare se va splbera marele vis de a ajunge mire si mireasa a celor care fac parte din cupluri? In aceasta seara ramane sa aflam acest lucru, in urma aliantelor facute intre timp.

Tot de la ora 17:00, veti fi martori la prima eliminare direct, care va avea loc in aceasta dupa-amiaza. Se vor face bagaje, se lasa cu lacrimi de tristete sau bucurie pentru ceilalti ramasi. Oare cine va cadea in capcana eliminarilor si cine va pleca astazi acasa, vom vedea in Finala Saptamanala.

Aceasta seara va fi premiza pe care se bazeaza concurentii, iar eliminarile vor face numeroase pagube in casa Mpfm. Nu ratati emisiunea Mireasa pentru fiul meu Finala Saptamanii din 16 Iulie 2016, incepand cu ora 17:00 pe Antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: ora 17:00, gala mireasa pentru fiul meu, finala saptamanii, 16 Iulie 2016

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com