Pagina principala » 2016 » Martie » 19 » Antena 1 » Gala Mireasa pentru fiul meu 19 Martie 2016 ora 17:00 Online
01:10:16
Gala Mireasa pentru fiul meu 19 Martie 2016 ora 17:00 Online
Vă aşteptăm la o nouă ediţie din Gala Mireasă pentru fiul meu 19 Martie 2016, disponibilă Sâmbătă de la ora 17:00 pe Antena 1. În cea de-a doua ediţie a Galei veţi putea fi martorii unor noi întâlniri. Se pare că astăzi vor fi mai mulţi invitaţi pentru concurenţi, însă rămâne de văzut dacă mama Mihaelei va paşi în casa Mpfm. Tot în Finala Săptămânii Mireasă pentru fiul meu din 19.03.2016, veţi afla mai multe detalii picante despre unul dintre băieţi, despre care se scrie că îi place să aştepte cu mâna întinsă fără să muncească. Cine va primi o astfel de lovitură şi ce detalii ies la iveală, veţi vedea astăzi. De altfel, Mirela va citi mai multe email-uri adresate concurenţilor, însă câte dintre acestea vor fi adevărate dar şi care dintre concurenţi sunt vizaţi. Ce se mai întâmplă în sufletul lor, dar şi cum se mai înţeleg cuplurile, vom afla mai multe astăzi. Nu rataţi o nouă finală de sâmbătă şi fiti pe fază la cele mai tari subiecte. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi Finala Săptămânii Mpfm 19 Martie 2016, difuzată de la ora 17:00 pe A1.

UPDATE: In Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata 19 Martie 2016, difuzata de la ora 17:00, am aflat ca lucrurile vor lua o intorsatura completa. Astfel, fiecare concurent va dezvalui in direct numele a doi concurenti pe care vrea sa ii elimine, mai ales ca nici un concurent nu va fi protejat. De asemenea, Mihaela a fost chemata in platou pentru a spune de ce varsa lacrimi amare in ultima vreme. De asemenea, parintii Mihaelei au pasit in platoul emisiunii pentru prima data si acestia s-au revazut in sfarsit dupa mai bine de jumatate de an. Au continuat nominalizarile, iar concurentii au spus numele in direct. Trecutul zbuciumat al lui Marius fata in fata cu mama lui. Se pare ca mama lui a intrat in platou si a dezvaluit mai multe lucruri. La final, Ciprian si Tudor au fost cei mai nominalizati de catre concurenti. Cat despre curatenia din casa baietilor, comisia de decizia a hotarat ca Duminica 23 Martie 2016, fetele vor avea sarcina sa le curete casa baietilor, iar acestia vor sta in casa fetelor fara sa aiba contact cu ele.Categorie: Antena 1 | Tag-uri: gala mpfm 19 martie 2016, gala mireasa pentru fiul meu ora 17, finala saptamanii mpfm

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar