Pagina principala » 2016 » Mai » 21 » Mireasa pentru fiul meu » Gala Mireasa pentru fiul meu 21 Mai 2016 ora 14:00
02:39:48
Gala Mireasa pentru fiul meu 21 Mai 2016 ora 14:00
In Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata, 21 Mai 2016, veti vedea noi momente interesante de la ora 14:00. S-au ales echipele, s-au ales liderii, astazi va incepe prima runda pentru masina mult ravnita. Astfel, Valentin si Nicolae isi vor lua echipele si vor incepe cea mai mare batalie la care multi viseaza sa fie invingatori. Dar pana atunci, trebuie sa aflam ce se va intampla cu Tatiana, concurenta care a ramas la mana publicului timp de o saptamana. Va pleca ramane aceasta in competitie sau publicul a decis sa plece? Aflati in aceasta gala unde momentele vor fi surprinzatoare.

Tot de la ora 14:00, cele 4 fete nominalizate, vor afla astazi care dintre el va intra in cursa de eliminare timp de o saptamana. Astfel, Emilia, Mihaela, Denisa si Natasa vor avea emotii desavarsite pana vor afla ce a votat publicul. Unul dintre concurenti a primit o acuzatie de nedescris, iar acest fapt poate schimba pozitia sa in competitie.

Aflati in aceasta dupa-amiaza mai multe si nu ratati dezvaluiri incredibile. Despre ce concurent este vorba, dar si ce acuzatii primeste acesta de la o fosta iubita, ramane sa vedem pe antena 1. Nu ratati jocurile puse la bataie pentru masina la care toti spera sa o obtina.
Asadar, vizionati Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu de Sambata, 21 Mai 2016, incepand cu ora 14:00, pe Antena 1.

UPDATE: In Gala Mireasa pentru fiul meu din 21 Mai 2016, de la ora 14:00, s-au format echipele pentru lupta de masina, iar echipa Strumfilor si echipa Petalentini au dat startul competitiei. In platou a intrat Razvan Popescu care i-a coordonat pe concurenti in probele care au inceput astazi. Doar un concurent ar putea castiga imunitatea, ceea ce inseamna ca nu poate fi eliminat. Insa, batalia continua in cea de-a doua parte.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: mpfm finala saptamanii, gala mireasa pentru fiul meu 21 Mai

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar