Pagina principala » 2016 » Iunie » 25 » Mireasa pentru fiul meu » Gala Mireasa pentru fiul meu 25 Iunie 2016 ora 17:00
03:49:32
Gala Mireasa pentru fiul meu 25 Iunie 2016 ora 17:00
Nu pierdeti Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu de Sambata, 25 Iunie 2016, disponibila de la ora 17:00, cu cele mai interesante subiecte. In aceasta seara, Mirela si Paula vor fi impreuna in emisiune pentru a ne dezvalui subiectele principale ale zilei. Printre altele, vom afla care mai este povestea lui Ionut in aceasta competitie, evolutia sa de la intrarea in casa, pana la a forma o relatie alaturi de Loredana, dar si parcursul acesteia. Cuplul buclucas sufera acum de o despartire, insa va fi doar pentru o perioada scurta de timp daca Ionut va ramane in casa la decizia publicului. Povestea se poate termina trist daca publicul va decide ca Ionut sa paraseasca competitia.

Tot in Gala Mpfm, veti vedea ce are de spus Loredana in privinta iubitului ei, care e pe punctul de a parasi competitia, daca este votat de public in aceasta privinta. In casa au avut loc si discutii importante, insa sa aflam cum s-au distrat fete la SPA, dar si de ce terapii au avut parte acolo.

Vizionati aceasta editie de final de saptamana si nu pierdeti noutatile. Noi acuzatii se aduc asupra concurentilor, insa cine le face si ce anume spune, ramane sa vedem in Gala de dupa-amiaza. Asadar, nu pierdeti Gala Mireasa pentru fiul meu din 25 Iunie 2016, incepand cu ora 17:00 pe Antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: finala saptamanii ora 17:00

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar