Pagina principala » 2016 » Martie » 26 » De pe Kanal » Gala Mireasa pentru fiul meu 26 Martie 2016 ora 17:00
04:04:05
Gala Mireasa pentru fiul meu 26 Martie 2016 ora 17:00
Vă aşteptăm să urmăriţi Gala Mireasa pentru fiul meu 26 Martie 2016, difuzată Sâmbătă pe Antena 1 de la ora 17:00. A doua parte a ediţiei de astăzi vă aşteaptă cu noi momente incredibile. Aflaţi ce se va întâmpla cu Tudor şi Ciprian, care dintre cei doi va pleca acasă, dar şi care va fi norocosul să rămână. De asemenea, nu uitaţi că astăzi vor avea loc noi voturi, dar ce li s-a pregătit concurentilor, rămâne să aflaţi. Tot în Finala Saptamanii Mpfm 26.03.2016, veţi vedea cine sunt invitaţii de astăzi, dar şi ce surpriză li s-a pregătit concurenţilor de această dată. De asemenea, ce se mai întâmplă cu Emilia şi Nicolae, dacă cei doi se vor întoarce curând acasă şi dacă a rezolvat aceasta cu actele pentru a pleca în Dubai, vom urmări azi. Astfel, vă aşteptăm la o nouă gala magnifică şi nu rataţi subiecte principale ale zilei. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi Finala Saptamanii Mpfm 26 Martie 2016, disponibilă de la ora 17:00 pe A1.

UPDATE: In Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata 26 Martie 2016, ora 17:00, am urmarit imagini si cu ceilalti concurenti care au primti sfaturi de la cei dragi dincolo de telefon. De asemenea, un material in care Emilia s-a bucurat in ultima zi inainte sa plece acasa, singura, pentru a-si pune actele in ordine, insa aceasta spune ca a bine-dispus-o iubitul ei. De altfel, un alt material ne-a aratat cum a fost primit Nicolae in casa Emiliei, dar si ce au facut cei doi in Chisinau. Nicoleta a discutat cu parintii ei care au fost profund dezamagiti de alegerea ei pentru Marius, insa barbatul promite sa faca tot posibilul ca acestia sa isi schimbe parerea despre el. In tot acest timp, concurentii au avut dreptul la vot strategic, iar cei care au intrat in colimatoriul telespectatorilor sunt Alexandra si Florin. Cei doi vor fi votati ca cel protejat si cel care sa plece.


Categorie: De pe Kanal | Tag-uri: mpfm finala saptamanii, gala mpfm 26 martie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar