Pagina principala » 2016 » Mai » 28 » Mireasa pentru fiul meu » Gala Mireasa pentru fiul meu 28 Mai 2016 ora 14:00
01:06:16
Gala Mireasa pentru fiul meu 28 Mai 2016 ora 14:00
Gala Mireasa pentru fiul meu este disponibila astazi, 28 Mai 2016, incepand cu ora 14:00, unde vor avea loc numeroase momente. Dupa lungi batalii, Denisa a ajuns intr-un final sa fie nominalizata, iar astazi, la decizia publicului, aceasta va parasi competitia sau va merge mai departe. Nimic nu este sigur, insa detaliile le aflam chiar in aceasta dupa-amiaza. Finala saptamanii vine si cu noi subiecte inedite, mai ales ca toata saptamana s-au starnit numeroase discutii pe teme controversate. Ionut si Lavinia au fost in colimatoriul tuturor in aceasta saptamana, dar ce informatii s-au mai aflat de-alungul zilelor si care este adevarul despre cei doi, ramane sa aflam in curand.

Tot in Finala Saptamanii, prima parte va aduce cu sine si noi jocuri pentru concurentii care participa la cursa pentru masina. Aceasta batalie este dusa in doua echipe, Petalentinii condusa de catre Valentin si Strumfii, cea condusa de Nicolae. Intre cele doua echipe va fi o provocare iar cei mai bun vor castiga, insa ceilalti vor pierde un coechipier. Sansele pentru masina sunt tot mai mari, insa doar cei care se tin tare vor reusi sa o obtina.

Nu trebuie ratata aceasta editie si vedeti ce discutii s-au mai starnit in urma competitiei de saptamana trecuta, unde Petalentinii a pierdut un coleg din echipa. Alaturi de Mirela va intra un invitat special pentru a coordona echipele la lupta, insa despre cine este vorba, vom vedea.
Asadar, vizionati Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata, 28 Mai 2016, incepand cu ora 14:00 pe Antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: mpfm finala saptamanii, gala mireasa pentru fiul meu 28 Mai

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar