Pagina principala » 2016 » Aprilie » 30 » Mireasa pentru fiul meu » Gala Mireasa pentru fiul meu 30 Aprilie 2016 ora 14:00
00:22:04
Gala Mireasa pentru fiul meu 30 Aprilie 2016 ora 14:00
Nu uitati sa vizionati Gala Mireasa pentru fiul meu din 30 Aprilie 2016, incepand cu ora 14:00, unde vor avea loc numeroase momente. Aflati in aceasta dupa-amiaza ce se va intampla cu cei doi concurenti care vor sa revina in competitie. Florin si Alexandra sunt acum la votul celorlalti concurenti, insa dupa cum stim, acestia au si multi rivali in competitie. Aflati daca majoritatea va vota ca acestia sa ramana in casa sau isi vor continua drumul in afara ei. In acelasi stadiu se afla si Denisa cu Vladut, insa cei doi stau la voturile telespectatorilor. Pe cine a salvat publicul, vom vedea in aceasta editie de pe Antena 1.

Tot de la ora 14:00 va asteapta noi momente incredibile, pana la aflarea voturilor, concurentii vor avea parte de o noua runda de jocuri pentru castigarea ultimelor locuri la mare. De 1 Mai, 6 persoane vor merge la mare, iar astazi doar doua locuri mai sunt de castigat. In ce constau jocurile de astazi, dar si cine va reusi sa le castige, aflam in aceasta dupa-amiaza.
Asasdar, vizionati Finala Saptamanaii Mireasa pentru fiul meu din 30 Aprilie 2015, disponibil pe Antena 1 de la ora 14:00.

UPDATE: In Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata, 30 Aprilie 2016, ora 14:00, Emilia si Nicolae au fost pe cale de o despartire, insa totul s-a rezolvat pana la urma. Au urmat jocurile pentru ca inca doua locuri sa se ocupe in excursia de la mare. Probele de astazi au fost in ton cu Sarbatorile care vin si anume oul a fost la putere. In urma acestora, Adriana si Valentin au castigat prima proba, a doua niciunul, iar cea de-a treia Loredana si Ionut, astfel nu s-a desemnat nici un castigator.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: mpfm finala saptamanii, gala mireasa pentru fiul meu 30 Apr

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar