Pagina principala » 2016 » Aprilie » 30 » Mireasa pentru fiul meu » Gala Mireasa pentru fiul meu 30 Aprilie 2016 ora 17:00
00:23:14
Gala Mireasa pentru fiul meu 30 Aprilie 2016 ora 17:00
Va asteptam la o noua editie din Gala Mireasa pentru fiul meu din 30 Aprilie 2016, incepand cu ora 17:00, unde vom vedea ce se mai petrece in casa Mpfm. In aceasta seara veti avea parte de o editie speciala de Paste, unde veti vedea prin ce momente trec concurentii. In seara de inviere veti fi martorii unor noi momente incredibile, unde concurentii se pregatesc intens de sarbatorile Pascale, iar o surpriza ii asteapta pe acestia in direct. Aflati despre ce este vorba, dar si ce discutii se vor purta. Se pare ca invitati speciali vor veni pentru cei din casa Mpfm, iar noi vom putea urmari imagini video incredibile.

Tot de la ora 17:00, veti vedea noi subiecte dezbatute in direct, dar mai ales cum au petrecut concurentii de ziua lui Eduard. Aseara a avut loc o petrecere pe cinste, iar concurentii s-au distrat cum se cuvinte. Insa nu doar atat, au avut loc noi discutii, iat Emilia si Nicolae par sa petreaca ultimele clipe impreuna. Oare asa sa fie? Aflati mai multe in aceasta seara.
Asadar, nu pierdeti sa vizionati Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 30 Aprilie 2016, incepand cu ora 14:00 pe Antena 1.

UPDATE: In Gala Mireasa pentru fiul meu din 30 Aprilie 2016, ora 17:00, am urmarit in continuare imaginile video in care concurentii au vorbit la telefon cu cei dragi. Dar pana atunci am aflat ca Emilia si Nicolae vor pleca la mare, in urma reorganizarii punctajelor. Valentin a avut parte de sfaturi frumoase de la mama sa, pe cand mama lui Eduard parea sa fie ingrijorata de starea lui de sanatate. Loredana a fost judecata de mama sa pentru vocabularul pe care il are fiica sa, iar Mihaela a fost profund emotionata sa isi auda parintii.
In casa a avut loc un concurs pentru cel mai bun cozonac pe care fetele le-au gatit si al oualelor pe care baieiti le-au facut. Mihaela si Valentin au iesit castigatori si vor merge le SPA. Au urmat voturile pentru Florin si Alexandra, unde concurentii au decis la egalitate, astfel, voturile s-au cumulat cu cele ale telespectatorilor, iar cei doi au ramas in competitie.

Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: finala saptamanii ora 17:00

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar